Άγιος Δημήτριος: Ημέρα αφιερωμένη σε θέματα της εκπαίδευσης




Ημέρα αφιερωμένη σε θέματα της εκπαίδευσης ήταν η Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, κατά τη διάρκεια της οποίας η Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι & Αντιπρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας είχαν, από το πρωί έως αργά το μεσημέρι, αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους Διευθυντές/-ριες όλων των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων για θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών κτιρίων του Δήμου.

Η Δήμαρχος, στις παρεμβάσεις της, επισήμανε τη βαρύτητα που δίνει η Δημοτική Αρχή στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζουν τα σχολεία του Δήμου σε υποδομές και εξοπλισμό, ευχαρίστησε τους παλαιότερους Διευθυντές/-ριες για την έως τώρα αγαστή συνεργασία που είχαν και καλωσόρισε αυτούς/ες που αναλαμβάνουν καθήκοντα για πρώτη φορά στον Άγ. Δημήτριο.

Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους, υπέβαλαν προτάσεις και αιτήματα για την καλύτερη λειτουργία των σχολικών τους μονάδων.

Ήταν μια πολύ δημιουργική μέρα, που σίγουρα θα αποφέρει οφέλη στη γενικότερη προσπάθεια διαρκούς αναβάθμισης της λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών στον Άγιο Δημήτριο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.