Άγιος Κοσμάς: Η συγκινητική ιστορία της Νάλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τη συγκινητική ιστορία της Νάλα, μιας σκυλίτσας που ζει στην παραλία του Ελληνικού, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης.

Τον περασμένο Φεβρουάριο δολοφόνησαν με τσεκούρι μπροστά της, το αφεντικό της, έναν 49χρονο άστεγο, στο παράπηγμα που έμενε, στην παραλία του Ελληνικού (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Χθες έπεσε στη μολυσμένη θάλασσα και την έσωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή οι εθελοντές.

“Η Νάλα ανήκει σε εκείνες τις ψυχές που η τύχη δεν τους χαμογελά σχεδόν από όταν έρχονται στον κόσμο..” αναφέρει η Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης.

“Η Νάλα είδε τον μοναδικό άνθρωπο που την πρόσεχε και την αγαπούσε να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της … Έτσι παρέμεινε να τριγυρνά στην παραλία του Ελληνικού και να τον αναζητά …. Τη μέρα που συνέβη η τρομερή αυτή οικολογική καταστροφή η Νάλα δεδομένου της ηλικίας της βούτηξε στη μολυσμένη θάλασσα …

 Την βρήκαν εθελοντές που βοηθούσαν στον καθαρισμό της παραλίας, σε κατάσταση σοκ να εκλιπαρεί για βοήθεια!

Αμέσως έσπευσαν εθελοντές της Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού Αργυρούπολης και η Νάλα πήγε για έλεγχο στην κτηνιατρική κλινική που συνεργάζεται ο Δήμος .

Ευτυχώς η κλινική της εικόνα είναι καλή. Αφού δόθηκαν οι πρώτες οδηγίες για την παρακολούθηση της υγείας της εθελοντής μας την έκανε μπάνιο και την καθάρισε με επιμέλεια.

Η Ναλα δεν δείχνει προς το παρόν σημάδια τοξικής δηλητηρίασης από το μαζούτ, περιορίστηκε και παρακολουθείται.

Της χορηγήθηκε προληπτική φαρμακευτική αγωγή έτσι ώστε να προλάβουμε ενδεχόμενη τοξική δηλητηρίαση.

Η Νάλα ζητά τώρα ένα νέο αφεντικό για να την φιλοξενήσει. Όποιος θέλει να την υιοθετήσει μπορεί να τηλεφωνήσει στο: 6906487809

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.