Η ομορφιά της γυμναστικής και της άθλησης στον Άλιμο (VIDEO




 

Η ομορφιά της Γυμναστικής και της άθλησης, για ανθρώπους κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης, θα βρει την ιδανική έκφρασή της μέσα από το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “Be Active – EGO and All”, το οποίο διοργανώνει η Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, με την καθοριστική συμβολή του Δήμου Αλίμου.
Το “Be Active – EGO and All” προμηνύεται ξεχωριστό, όπως υποδηλώνει και ο χώρος τέλεσής του, που θα είναι το Ανοιχτό Θέατρο «Μαίρη Αρώνη» στην Πλατεία Καραϊσκάκη, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 και ώρες 17:00 – 21:00.
Πρόσθετη λάμψη στην εκδήλωση θα δώσει η παρουσία των δύο ελληνικών ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυμναστικής για Όλους “World Gym For Life Challenge” και θα τιμηθούν για τις επιτυχίες τους:
Στη διοργάνωση της Νορβηγίας, οι «λύκοι» της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων (φωτογραφία) κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο «Μπρούνο Γκράντι» μαζί με το χρυσό μετάλλιο, ενώ η ομάδα του Γ.Σ. Τιτάνας κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.


Επιπλέον, στο “Be Active – EGO and All” θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις στα καλύτερα προγράμματα, στις παρακάτω κατηγορίες:
-Πρόγραμμα με συνολική εικόνα Αρμονίας μεταξύ χορογραφίας, μουσικής και συγχρονισμού ως προς το θέμα της χορογραφίας.
-Πρόγραμμα με συμμετοχή μεγάλης γκάμας ηλικιών.
-Πρόγραμμα με πρωτότυπη μουσική σύνθεση.
-Πρόγραμμα με πρωτότυπη εναλλαγή σχηματισμών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.