Ο δήμος Γλυφάδας ζητά εθελοντές για να καθαρίσουν τις παραλίες




 

Η αγωνιώδης προσπάθεια για τον καθαρισμό των ακτών μας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τις πρώτες ημέρες από τη στιγμή που το πετρέλαιο έφτασε στις ακτές της Γλυφάδας, η συμμετοχή εθελοντών στον καθαρισμό δεν ήταν εφικτή, γιατί το πετρέλαιο ήταν πάρα πολύ και ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία μεγάλος.

Τώρα που ο πρώτος μεγάλος όγκος πετρελαϊκών αποβλήτων έχει απομακρυνθεί και η παραλία πρέπει να καθαρίζεται καθημερινά για τις επόμενες εβδομάδες καθώς η θάλασσα βγάζει συνεχώς πετρέλαιο στις ακτές, η συνδρομή εθελοντών είναι πολύτιμη για το δύσκολο αυτό έργο.

Η εθελοντική δράση φυσικά θα πραγματοποιείται υπό την αυστηρή καθοδήγηση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γλυφάδας και με την παροχή από τον Δήμο του απαραίτητου εξοπλισμού.

Οι εθελοντές μπορούν να επικοινωνούν είτε στο πενταψήφιο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Γλυφάδας 15464 (καθημερινά 8 π.μ. – 8 μ.μ.) είτε μέσω email στο [email protected] είτε στην ειδική φόρμα που υπάρχει στο www.glyfada.gr (https://goo.gl/forms/QmGweJsQnQ57QFke2) και να δηλώνουν το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους, ώστε να επικοινωνεί μαζί τους η Πολιτική Προστασία του Δήμου Γλυφάδας, που συντονίζει τη δράση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.