“Σεβασμό στα μέλη και στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας”




Η  Β΄ 2 ΝΟ.ΔΕ, με ανακοίνωσή της στέκεται στο πλευρό του δημάρχου Γλυφάδας και καλεί τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς σε βάρος που αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση της παράταξής του “Ενωμένη Πόλη”.

Β΄ 2 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ANAKΟΙΝΩΣΗ

Με έκπληξη και αγανάκτηση είδαμε τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, να επιτίθεται με τρόπο σκαιό στον Δήμαρχο Γλυφάδας, κ. Γιώργο Παπανικολάου και να αμφισβητεί ακόμα και την πολιτική του τοποθέτηση και διαδρομή.

Δεν γνωρίζουμε ούτε μας αφορούν οι λόγοι για τους οποίους ένας Δήμαρχος αποφασίζει να επιτεθεί στο Δήμαρχο γειτονικής του πόλης.

Είναι απαράδεκτο, όμως, ένα πολιτικός προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Κωνσταντάτος, να αποκαλεί μεταξύ άλλων «σύντροφο» και «συναγωνιστή» στελέχους της Αριστεράς τον κ. Παπανικολάου. Θυμίζουμε ότι την ίδια περίοδο που ο κ. Κωνσταντάτος υπηρετούσε στο γραφείο του τότε Υπουργού του Κώστα Σημίτη, Τάσου Μαντέλη, ο κ. Παπανικολάου ηγείτο της μεγαλύτερης φοιτητικής παράταξης, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Στη συνέχεια έγινε ο μακροβιότερος μέχρι σήμερα πρόεδρος στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ, της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας, ενώ έπειτα εξελέγη στο Ευρωκοινοβούλιο και υπήρξε επί πέντε χρόνια στέλεχος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Δεν θα υποδείξουμε εμείς σε οποιονδήποτε δήμαρχο πως θα εκφέρει το δημόσιο λόγο του.

Θα απαιτήσουμε όμως να δείχνει σεβασμό στα μέλη και στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν αποδειγμένη και μακροχρόνια προσφορά στην παράταξη και στον τόπο μας.
Τον καλούμε να ανακαλέσει, άμεσα και δημόσια, τις ύβρεις και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Για τη Β΄ 2 ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος

Αλέξανδρος Σπύρου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.