Συνεργασία του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό «SafeWaterSports»




 

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό «Safe Water Sports», διοργανώνουν με την υποστήριξη της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών γύρω από την ασφάλεια στη θάλασσα και στα θαλάσσια σπορ.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 στις 19:00 στο Δημοτικό θέατρο Βούλας «Σοφία Βέμπο» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 14 – παραλία Βούλας) ενώ σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Παράλληλα με την ενημέρωση για την ασφάλεια στη θάλασσα, κατά την εκδήλωση θα ανακοινωθεί η συνεργασία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον οργανισμό  «Safe Water Sports» και οι δράσεις που θα υλοποιηθούν από κοινού το 2018.

Τέλος, στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν επίσης οι δράσεις του Safe Water Sports που έχουν σαν στόχο την πρόληψη και την μείωση των ατυχημάτων και των πνιγμών στη θάλασσα, καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Οργανισμού που ήδη υλοποιείται στα σχολεία της χώρας και που θα προγραμματιστεί να υλοποιηθεί στα σχολεία του Δήμου.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Αντώνης Κατσαρός.

Ο Οργανισμός «Safe Water Sports» λειτουργεί από το 2015 στην Ελλάδα ως κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία, με βασικό στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και τη θάλασσα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την πρόληψη των ατυχημάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες :

 

Safe Water Sports (κος. Άκης Γκίκας)

+30 2108029428, [email protected]

 

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Αργύρης Παξινός)

+30 6977283156 [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.