Τραυματίστηκε αγοράκι σε νηπιαγωγείο της Αργυρούπολης




 

Το NOTIA.GR δημοσιεύει την καταγγελία της Έλενας Δημοπούλου, της οποίας ο γιος τραυματίστηκε από τσιμεντόλιθο στο πόδι, στο 4ο νηπιαγωγείο Αργυρούπολης:

Σήμερα στο 4ο νηπιαγωγείο Αργυρούπολης, το πιο εγκαταλειμμένο σχολείο όλου του δήμου, στο μόνο σχολείο που δεν δαπανήθηκε ούτε ένα ευρώ τη χρονιά που πέρασε, και όχι μόνο, έπεσε στο πόδι ενός μικρού μαθητή ένας τσιμεντολιθος από την αυλή, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Το σχολείο είναι σε άθλια κατάσταση εσωτερικά και εξωτερικά για λογους που ο δημος και ο δήμαρχος γνωρίζουν – και εμείς υποψιάζομαστε…. Το μόνο που αξίζει εκεί είναι η δασκάλα και φυσικά οι 10 μικροί μαθητές. Και οι μαθητές είναι μόνο 10 για εναν βασικό λόγο. Γιατί η δημοτική αρχή θέλει να το κλείσει. Και δεν θα ειχα κανένα πρόβλημα αν το έκανε. Μέχρι όμως να το κάνει οφείλει να παρέχει ένα ασφαλες και αξιοπρεπές σχολείο στα παιδια. Ωραία είναι τα συγχαρητήρια και οι επευφημιες για τα υπόλοιπα έργα στο δημο κύριε δήμαρχε αλλά αντιλαμβανεστε ότι αν ένας τσιμεντολιθος ή ένα απο τα ετοιμορροπα τζάμια πεσει στο κεφάλι ενός παιδιού η συνέπεια και η ευθύνη θα είναι πολύ μεγάλη… Η αντιδημαρχος που παρευρέθηκε στον αγιασμό ενημερώθηκε λεπτομερώς για την κατάσταση – αν και κατα τη γνώμη μου ήταν περιττό, οποιος έχει μάτια μπορεί να δει την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή ή υπομονή σε θέματα ασφάλειας. Ο μικρός μαθητής είναι ο γιος μου αν και αυτό δεν αλλάζει τίποτα.

 

https://www.facebook.com/groups/6267974820/permalink/10155363809149821/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.