Water park/aktitouiliou: Θες να νιώσεις και πάλι σαν παιδί;




#waterpark #aktitouiliou #bolivarbeachbar

Το θαλάσσιο πάρκο Wet Park βρίσκεται μέσα στην οργανωμένη παραλία της Ακτής του Ήλιου στον Άλιμο. Πρόκειται για μια θαλάσσια παιδική χαρά με διάφορα φουσκωτά μέσα στην θάλασσα και αποτελεί εξαιρετική δραστηριότητα για γονείς και παιδιά άνω των 6 ετών. Διαθέτει επίσης θαλάσσια ποδήλατα με τσουλήθρα και κανό μονά ή διπλά για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στο νερό και βόλτα στον κόλπο της ακτής.

Μια πρόκληση για όλη την παρέα που μπορεί να παίξει να τρέξει στον στίβο ταχύτητας, να κάνει τραμπολίνο, κούνια, τσουλήθρα, να ανέβει στον πύργο αναρρίχησης στο παγόβουνο, να περάσει γέφυρες, δοκούς ισορροπίας, λίμνες, εκτίναξη από τον καταπέλτη. Επίσης διαθέτει 8θέσια τραμπάλα και πλανήτη σβούρα.

Τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι θα γελάσουν, θα διασκεδάσουν παίζοντας με τους γονείς τους, τους φίλους τους κάνοντας καινούριους φίλους γιατί στο Wet Park γινόμαστε όλοι μία παρέα.
Όλα αυτά κάτω από την επίβλεψη και την βοήθεια των έμπειρων ναυαγοσωστών που βρίσκονται επιτόπου στο πάρκο. Τα προϊόντα είναι της γερμανικής εταιρείας WIBIT που διαθέτει πάρκα επαγγελματικής κατασκευής υψηλών αυστηρών προδιαγραφών πιστοποιημένα κατά ΤUV, EN15649.

Δεν χρειάζεται να είστε γυμνασμένοι, ειδήμονες της αναρρίχησης, ή λάτρεις των extreme sports , αφού οι διαδρομές του πάρκου είναι για όλους, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνoυν οι ναυαγοσώστες μας και να διαβάσετε προσεκτικά τους κανονισμούς ασφαλείας και λειτουργίας.

http://www.wetparkaktialimou.gr/el/

https://www.youtube.com/watch?v=1yGR0ZTfOKo

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.