Δικαστική δικαίωση για τον ∆ήµαρχο Παλαιού Φαλήρου




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ)

Η «αποστολή» που ανέλαβε να εκτελέσει το φύλλο «∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ» για την κατασυκοφάντηση του ∆ηµάρχου Παλαιού Φαλήρου ∆ιονύση Χατζηδάκη, από τον Ιούνιο έως το Νοέµβριο
2016, έλαβε την ηχηρή απάντηση που της έπρεπε.
Έτσι ο « εκδότης» του, Αθ. Μουραφέτης που εµφανίστηκε ξαφνικά µετά από απραξία ετών για να επιτελέσει το «έργο» που του ανατέθηκε από τους υποκρυπτόµενους υποκινητές του, την Πέµπτη 28-9-2017, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 µηνών, µε απόφαση του Τριµελούς Πληµµελειοδικείου Αθηνών για τις πράξεις της συκοφαντικής δυσφήµισης και της εξύβρισης δια του
τύπου.
Είναι θλιβερό να αυτοαναγορεύονται σε ασκούντες δηµοσιογραφία, πρόσωπα που καταφεύγουν σε ανάλογες µεθόδους και πρακτικές. Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη θα επιλαµβάνεται της επιλήψιµης δράσης τους.
Με αφορµή την συγκεκριµένη ∆ικαστική απόφαση, ο ∆ήµαρχος Παλαιού Φαλήρου, ∆ιονύσης Χατζηδάκης δήλωσε τα εξής:
«Έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν έχω καµία δυσανεξία στην κριτική, ακόµα και αν πολλές φορές είναι  άδικη και υπερβολική.

Η συµπεριφορά όµως του συγκεκριµένου εκδότη, υπήρξε προσβλητική και κυρίως εµµονική, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα µε την απόφαση του ∆ικαστηρίου. Όλα όσα υποστηρίχθηκαν για το πρόσωπο µου και την ∆ηµοτική Αρχή ήταν ψευδή, συκοφαντικά και υβριστικά και διαδόθηκαν από τον εγκαλούµενο, εν γνώσει της αναληθείας.

Έρχεται επίσης και η σειρά των κρυπτόµενων πίσω από τον «ατυχή» Μουραφέτη, τους
οποίους θα τους ξεσκεπάσω πολύ σύντοµα σε νέα ∆ίκη που επίκειται.

Έχοντας πλήρη εµπιστοσύνη στην Ελληνική ∆ικαιοσύνη και στις αποφάσεις της, συνεχίζουµε το έργο µας ως ∆ηµοτική Αρχή µε σύµµαχο µας την στήριξη και την αποδοχή των Φαληριωτών. »

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.