9 βαθμοί σε τρία ματς! Αθηναϊκός-Τράχωνες 0-1




 

Ομάδα για μεγάλη πράγματα φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει οι ιθύνοντες των Τραχώνων, με την ομάδα των νοτίων προαστίων να προπορεύεται στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ μαζί με τον Ήφαιστο Περιστερίου, έχοντας 9 βαθμούς σε τρία ματς.

Το απόγευμα της Κυριακής, οι ‘μπλε΄κατάφεραν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του Αθηναϊκου, με το παιχνίδι να είναι παρόμοιο με εκείνο της πρεμιέρας με τον Κένταυρο μιας και το γκολ σημειώθηκε στο 87′ με τον Φατσέα.

Από την άλλη ο Αθηναϊκος για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τα θετικά αποτελέσμα έχοντας σε τρια ματς τρεις βαθμούς.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού στο 58′ ο Ζάχος αποβλήθηκε για τους λορδους με δεύτερη κίτρινη ενώ την άγουσα για τα αποδυτήρια πηρε στο 88’ για τους Τραχωνες ο Ξηντάρας.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Τσαβαλιάς) Λιάπας, Βασιλείου, Ζάχος, Αδαμίδης, Καμπάκος, Χαλβαντζής, Πετριτάι (67′ λ.τρ. Ανδρεου), Μουρίκης (88′ Ριντβαν), Ζαχαρόπουλος, Χελιώτης (46′ Κοντος (81′ λ.τρ. Ταρατσας)), Τσοχανταρης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιαννης Κουσανας) Δράμπαλης, Βαρέσης (53 Τσολάκος), Προμπονάς, Στεργιάκος, Πελεκάσης (71′ Ποτουριδης), Τσώνης, Αρώνης, Δημογιάννης, Ξηντάρας, Καρβούνης (90′ Φουφας), Κύλογλου (53′ Φατσεας).

ΠΗΓΗ: stoplekto.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.