Αλλάξτε την ποιότητα της ζωής σας με καθαρό, υγιεινό, ασφαλές νερό




Σύστημα υπερφίλτρανσης νερού WodaPure: αλλάξτε την ποιότητα της ζωής σας με καθαρό, υγιεινό, ασφαλές νερό

Το αγνό, ποιοτικό νερό, τόσο απαραίτητο για την υγεία και την ευεξία μας, το προσφέρουν με τον καλύτερο τρόπο τα συστήματα υπερφίλτρανσης νερού WodaPure.

Τοποθετώντας εύκολα και γρήγορα ένα σύστημα WodaPure κάτω από τον πάγκο της κουζίνας μας, προστατεύουμε τον οργανισμό μας από επικίνδυνες ουσίες και απολαμβάνουμε την ενέργεια και τη ζωντάνια που χρειαζόμαστε κάθε μέρα.

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία του με μεβράνες υπερφίλτρανσης και συμπαγή ενεργό άνθρακα, κατακρατά με απόλυτα φυσικό τρόπο τις βλαβερές ουσίες του νερού, ενώ διατηρεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία του. Με ικανότητα φίλτρανσης 0,02 μm (μικρά), διαφέρει από όποιο άλλο φίλτρο πόσιμου νερού έχουμε δοκιμάσει.

Καθαρό νερό με WodaPure σημαίνει λιγότερο στρες, καλύτερη κυκλοφορία αίματος, βελτιωμένη αναπνοή, σωματική και ψυχική ανάταση. To κάθαρο νερό είναι μία πράξη φροντίδας για όσους αγαπάτε. Είναι η αγνή προστασία που χρειάζεται κάθε οικογένεια, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το WODAPURE προσφέρει το ασφαλές, υγιεινό νερό που σας αξίζει, απαλλαγμένο από βλαβερά στοιχεία όπως χλώριο, βακτήρια και βαρέα μέταλλα. Είναι ιδανική λύση για εγκύους και μικρά παιδιά, αφού διατηρεί όλα τα πολύτιμα ιχνοστοιχεία του, συμβάλλοντας έτσι θετικά στην ανάπτυξή τους.

Χαρίζει ωφέλιμο, ισορροπημένο νερό, πολλαπλά ευεργετικό για κάθε οργανισμό. Δεν είναι πολυτέλεια, είναι τρόπος ζωής και αξίζει να το δοκιμάσετε! Εμείς το δοκιμάσαμε!

Περισσότερες Πληροφορίες: 210 9211600

website: www.iwater.gr/WodaPure

email: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.