Άσκηση για σεισμό στο 10ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Γλυφάδας εκλήθη να κάνει μια παρουσίαση των κινδύνων των φυσικών φαινομένων και ιδιαίτερα του σεισμού στο 10ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας.
Μετά την όμορφη παρουσίαση στα παιδιά μέσα από διάλογο και ερωτήσεις σε θέματα των φυσικών καταστροφών και τον τρόπο πρόληψης, αντιμετώπισης και καταστολής, έγινε άσκηση σεισμού και εκκένωσης του σχολείου.

Ακολούθησαν παιχνίδια βιωματικά στον προαύλιο χώρο και επίδειξη μέσων και υλικών πυρόσβεσης με τον ενθουσιασμό και την χαρά των παιδιών στο κατακόρυφο

Έκπληξη έκανε στον Εντεταλμένο Πολιτικής Προστασίας Στέλιο Θεοδοσόπουλο, οι γνώσεις και το θάρρος της γνώμης των νηπίων σε ερωτήσεις που αφορούσαν τα φαινόμενα, τον τρόπο προφύλαξης και εκκένωσης του κτιρίου, δίνοντας συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς για την επιμέλεια και φροντίδα της παροχής γνώσεων στα παιδιά.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.