Δήμος Γλυφάδας: “Δεν έχουμε ευθύνη για τα λουκέτα σε “Μαριδάκι” και “Ζέρβα”




 

Ο δήμος Γλυφάδας με ανακοίνωση που θυροκόλλησε στο ιστορικό “Μαριδάκι” διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το κλείσιμο της επιχείρησης (τον Οκτώβριο) αλλά ούτε και με το κλείσιμο του τουριστικού περιπτέρου «Ζέρβας», τον περασμένο Μάρτιο.

Και στις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπήρχε διένεξη με την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Ο δήμος υποστηρίζει την άμεση διενέργεια νέας δημοπράτησης για τους χώρους αυτούς, ώστε να αποκτήσει και πάλι ζωή η ακτογραμμή της Γλυφάδας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Το τελευταίο διάστημα δύο επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται στη Γλυφάδα, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, διέκοψαν τη λειτουργία τους.

Πρόκειται το εστιατόριο-τουριστικό περίπτερο «Ζέρβας» (τον περασμένο Μάρτιο) και την ταβέρνα «Το Μαριδάκι» (τον Οκτώβριο).

Ο Δήμος Γλυφάδας διευκρινίζει ότι δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη και δεν έχει καμία ανάμιξη στην εξέλιξη αυτή.

Και οι δύο περιπτώσεις αφορούν σε διένεξη μεταξύ των εν λόγω επιχειρήσεων και της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), είτε λόγω τεράστιου όγκου ανεξόφλητων οφειλών και ανυπαρξία μισθωτικής σχέσης (περίπτωση Ζέρβα) είτε λόγω λήξης της μίσθωσης και έγγραφης συμφωνίας του μισθωτή με την ΕΤΑΔ να αποχωρήσει (Μαριδάκι).

Το «νοικοκύρεμα» της παραλίας μας, η αναβάθμιση και ανάπλαση του παραλιακού μας μετώπου είναι πρώτιστο μέλημα για τη δημοτική μας αρχή και έχουν γίνει πολλές ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή την τελευταία τριετία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την πλήρη ανακαίνιση της πρώτης και της τρίτης μαρίνας, το γκρέμισμα του αυθαίρετου κτίσματος του εστιατορίου «Χρυσή Ακτή» και φυσικά τον καθαρισμό και τη συνολική αναβάθμιση της παραλίας που οδήγησε στο να βραβευτεί φέτος την άνοιξη για πρώτη φορά με γαλάζια σημαία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Γλυφάδας υποστηρίζει την άμεση διενέργεια νέας δημοπράτησης για τους χώρους αυτούς, ώστε σύντομα τα σημεία αυτά να αποκτήσουν και πάλι ζωή και η ακτογραμμή της Γλυφάδας να συνεχίσει την πορεία προς την ήπια ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον, τους νόμους και τους κανόνες.”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Γλυφάδα: Πάει και το ιστορικό «Μαριδάκι»- «Γινόμαστε θυσία στο βωμό της ανάπτυξης» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Παραλία Γλυφάδας: Έγινε σκόνη η «Χρυσή Ακτή» (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.