“Έφυγε” η Αγλαΐτσα, η αγαπημένη μασκότ του Ασκληπιείου Βούλας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Mεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος της Αγλαΐτσας, της αγαπημένης μασκότ του Ασκληπιείου Βούλας. Όπως αναφέρουν διάφορα σχόλια στο Forum των 3Β η σκυλίτσα που την φρόντιζε η υπάλληλος του διπλανού περιπτέρου, πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια.

Συγκινητικές είναι οι αναρτήσεις του ορθοπεδικού του νοσοκομείου Γιάννη Κατραμπασά.

Πιστεύω ότι η Αγλαΐτσα μας, η αγαπημένη και ευαίσθητη μασκώτ του Νοσοκομείου μας θα “δάκρυζε” από τα αμέτρητα συγκινητικά λόγια που ειπώθηκαν γι’αυτήν από όλους όσους την γνώρισαν, την χάϊδεψαν, την τάϊσαν και έβλεπαν την αξιοζήλευτη συμπεριφορά της στα άλλα ζωάκια (βλέπετε ανθρώποι!!)

Δεν ξέρω αν είναι σωστό να στενοχωριέσαι πιό πολύ για την απώλεια ενός ζώου από ότι πολλών ανθρώπων αλλά νομίζω ότι η Σκύλα μας το άξιζε και με το παραπάνω. Δεν ξέρω επίσης αν τα γατάκια-παιδάκια της που τα τάϊζε και τα φρόντιζε όσο κανείς άλλος στο Νοσοκομείο θα νοιώσουν την έλλειψή της, κάποιοι από εμάς πάντως θα την θυμόμαστε ως ένα από τα λίγα ευαίσθητα στοιχεία του Νοσοκομείου μας. Ας βρει καλό όπου και αν είναι.

Πιστεύω ότι η Αγλαΐτσα μας, η αγαπημένη και ευαίσθητη μασκώτ του Νοσοκομείου μας θα "δάκρυζε" από τα αμέτρητα συγκινητικ…

Опубліковано Giannis Katrabasas 2 жовтня 2017 р.

 

Δεν ξέρω αν είναι σωστό να στενοχωριέσαι πιό πολύ για την απώλεια ενός ζώου από ότι πολλών ανθρώπων αλλά νομίζω ότι η Σκ…

Опубліковано Giannis Katrabasas 30 вересня 2017 р.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο ““Έφυγε” η Αγλαΐτσα, η αγαπημένη μασκότ του Ασκληπιείου Βούλας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 21/06/2018 at 10:53 πμ
    Permalink

    ναι ! το άξιζε και με το παραπάνω το πένθος το σκυλάκι αυτό . για ποιό λόγο δεν δικαιούνται να αγαπηθούν και να τύχουν της στοργής μας και του θρήνου μας περισσότερο απο κάποιους ανθρώπους οι τετράποδοι φίλοι μας? μία ψυχή δικαιούται να πάρει αυτό που της αξίζει ,ανεξαρτήτως αν ανήκει σε δύποδο η τετράποδο. επιπλέον το συγκεκριμένο ζωάκι έδινε μαθήματα ανθρωπιάς με την στοργή και την αγάπη πού γενναιόδωρα μοίραζε στα άλλα ζωάκια ,τι να θυμηθούμε το πώς μας υποδεχότανε απο καλοκαίρι σε καλοκαίρι τους επισκέπτες της περιοχής? τα χάδια της ? την απέραντη καλωσύνη στα μάτια της? τις γατούλες που μάζευε σαν μάνα κοντά της? η ποότητα της ψυχούλας της θα μήνει στη μνήμη μου για πάντα.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.