Εκδήλωση στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ηλιούπολης




 

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης, την Κυριακή 22/10/17 στις 16:00, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ηλιούπολης (Κοτζιά 13 Ηλιούπολη Αττικής), πραγματοποιεί για ακόμα μια φορά την εκδήλωση με τίτλο “ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ”.

Σκοπός της εκδήλωσης η ευαισθητοποίηση, κυρίως των παιδιών, σε θέματα οδικής ασφάλειας και κανόνων οδικής συμπεριφοράς, όπως και η εξοικείωση με τις αστυνομικές υπηρεσίες και τους αστυνομικούς που ρυθμίζουν και ελέγχουν καθημερινά την κυκλοφορία.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν αξιωματικοί και αστυνομικοί της τροχαίας και ομάδες ΔΙΑΣ οι οποίοι θα δώσουν συμβουλές, οδηγίες και μαθήματα οδηγικής ασφάλειας. Για μια πόλη με ασφαλής μετακινήσεις για όλους, απευθύνουμε πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους λέγοντας: “ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.