Ενέργειες για την αναθεώρηση του ρυμοτομικού σχεδίου στον Ασύρματο




 

Στο πλαίσιο των ενεργειών ολοκλήρωσης των διαδικασιών της παραχώρησης του χώρου του Ασυρμάτου στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Άγγελος Γαβαλάς εξέδωσε την υπ’ αρ. πρ. 38747/17-10-2017 ανακοίνωση που ακολουθεί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
για την αναθεώρηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα συνενωμένα ΟΤ 909-923 του Δήμου Αγίου Δημητρίου, που περικλείονται από τις οδούς: Ασυρμάτου, Ελπίδος, Αγωνιστών Πολυτεχνείου, Φιλικής Εταιρείας, Μεσσηνίας, για τον καθορισμό των Ρυμοτομικών Γραμμών, των περιγραμμάτων των κτιρίων κοινωφελούς χρήσεως, των όρων και των περιορισμών δόμησης, για το έργο: Ανάπλαση πάρκου Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος).

Τα συνενωμένα Οικοδομικά Τετράγωνα 909 και 923 του Δήμου Αγίου Δημητρίου βρίσκονται στην περιοχή του Ασυρμάτου και περικλείονται από τις οδούς Ασυρμάτου, Ελπίδος, Αγωνιστών Πολυτεχνείου, Φιλικής Εταιρείας, Μεσσηνίας.

Σήμερα, εντός των ως άνω συνενωμένων Οικοδομικών Τετραγώνων βρίσκεται ο κοινόχρηστος χώρος “Ασύρματος”, που αποτελεί δημόσια έκταση (ΑΒΚ2093), που έχει παραχωρηθεί κατά χρήση, στο σύνολό της, προς το Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου με την υπ’ αριθμ. 46/2017 Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και με την υπ’ αριθμ. 90/2017 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προέβη στην αναθεώρηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, για τον καθορισμό των περιγραμμάτων των υφισταμένων και μελλοντικών κτηρίων κοινωφελούς χρήσεως, καθώς και των όρων και των περιορισμών δόμησης.

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν έννομο συμφέρον μπορούν να ενημερωθούν στο Δημαρχείο (καθημερινά, 10:00 – 12:00, αρμόδια υπάλληλος: κα. Ε. Κυριακοπούλου, 3ος όροφος, Τεχνική Υπηρεσία, τηλ.: 2132007746).

Προθεσμία για ενστάσεις ορίζεται το διάστημα των 15 ημερών από την τελευταία δημοσίευση στον ημερήσιο τύπο, ή την τελευταία κοινοποίηση, ή την ανάρτηση του σχεδίου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.