Η αναγνώστρια του ΝΟΤΙΑ.GR που κέρδισε προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ




Η τυχερή αναγνώστρια του ΝΟΤΙΑ.GR που κέρδισε μιά διπλή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ του Νόελ Κάουαρντ ειναι η Γλυκερία Πατσιοδήμου.

Η απολαυστική ρομαντική κομεντί “Ιδιωτικές Ζωές” του Νόελ Κάουαρντ στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Γκλόρια, με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Αποστόλη Τότσικα, τον Μιχάλη Οικονόμου, την Έφη Γούση, τη Γεωργιάννα Νταλάρα, την Αμαλία Αρσένη, τον Γιώργο Παπαπαύλου και τον Παναγιώτη Σούλη. Η μετάφραση, η δραματουργική επεξεργασία και η σκηνοθεσία είναι του Αλέξη Ρίγλη.

Ο Έλιοτ και η Αμάντα παντρεύονται και σύντομα χωρίζουν. Μετά το διαζύγιο, παντρεύονται νέους συντρόφους και ξεκινώντας την καινούργια τους ζωή φεύγουν για τον μήνα του μέλιτος. Θα ξανασυναντηθούν όμως, αφού τυχαία επέλεξαν τον ίδιο προορισμό και το ίδιο ξενοδοχείο γι’ αυτό το μοναδικό ταξίδι. Αυτή η σύμπτωση θα αναθερμάνει την θυελλώδη σχέση τους προκαλώντας μια σειρά από κωμικοτραγικά και επικίνδυνα επεισόδια μεταξύ των τεσσάρων συζύγων.

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Μακρυπούλια, Αποστόλης Τότσικας, Μιχάλης Οικονόμου, Έφη Γούση, Γεωργιάννα Νταλάρα, Αμαλία Αρσένη, Γιώργος Παπαπαύλου, Παναγιώτης Σούλης
Μετάφραση – Δραματουργική Επεξεργασία – Σκηνοθεσία: Αλέξης Ρίγλης
Σκηνικά – Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

θέατρο Γκλόρια
Τηλέφωνο: 210 360 0832
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, Αθήνα 106 79

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.