Η Νάντια Βαλαβάνη μιλά για το βιβλίο του Βαρουφάκη και το Ελληνικό (VIDEO)




 

Στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρία Αναστασοπούλου, στον ΣΚΑΪ φλοξενήθηκε η βουλευτής Νάντια Βαλαβάνη και μίλησε για το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και για το Ελληνικό.

Η ίδια σημειώνει ότι:

 Υπό την πίεση του χρόνου, καθώς η εκπομπή τελείωνε και το Ελληνικό, που ήταν το βασικό θέμα για το οποίο είχε κανονιστεί να συζητήσουμε, δεν  υπήρχε πια δυνατότητα να κουβεντιαστεί με ουσιαστικό τρόπο, κάνω «σαρδάμ» σε δύο σημεία:

Οι αριθμοί που αναφέρομαι για τα 4 όλα κι όλα ψηλά κτίρια της Αθήνας  σήμερα όσο και για τα δεκάδες ψηλά κτήρια της προβλεπόμενης «επένδυσης» είναι βεβαίως όλοι ύψη, άρα – όπως με διορθώνει σωστά ο Οικονόμου στο τέλος – είναι μέτρα κι όχι τετραγωνικά  μέτρα, ενώ τα δεκάδες ψηλά κτήρια που προβλέπονται από το ΣΟΑ του «επενδυτή» για το Ελληνικό είναι όχι 50 ή 70 ορόφων (οι 6 ουρανοξύστες των 200 μ ύψους έχουν 70 ορόφους), αλλά 50 ή 70 μέτρων ύψους (δηλ. 17 ή 23 ορόφων).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.