Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθησαν οι δύο καταζητούμενοι ληστές του μίνι μάρκετ




 

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, σε σχέση με την ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Τρίτης (18.10.2017). Πρόκειται για δύο νεαρούς άνδρες, οι οποίοι ήταν συνεργοί του δράστη που ξυλοκοπήθηκε τελικά από τον υπάλληλο του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 25 ετών οι οποίοι αφού πυροβόλησαν στον αέρα, τράπηκαν σε φυγή.

Ο ένας μάλιστα εξ’ αυτών πριν από 5 χρόνια, σε ηλικία 20 ετών, είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία ενώ βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας. Συγκεκριμένα, πυροβόλησε με την καραμπίνα του πατέρα του άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να τον χτυπήσει με το αμάξι του. Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Πάντως και για τους δύο 25χρονους υπάρχουν στοιχεία για συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες.

Το χρονικό της… παραλίγο ληστείας

Όλα έγιναν στο κέντρο του Παλαιού Φαλήρου, στην οδό Ζησιμοπούλου ξημερώματα της Τρίτης. Τρεις ληστές επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα από ψιλικατζίδικο. Μάλιστα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν διερχόμενοι πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NEWSIT.GR

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.