Παπανικολάου: Αρχές του 2018 το νέο κοιμητήριο της Γλυφάδας, στον Υμηττό




Στις αρχές του 2018 προβλέπεται να λειτουργήσει το νέο κοιμητήριο της Γλυφάδας, στον Υμηττό, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανικολάου. Ο δήμαρχος Γλυφάδας απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έκαναν στο facebook, ανέβασε και μια φωτογραφία από την εκκλησία που κατασκευάζεται, στο κοιμητήριο.

Δήλωσε μάλιστα ότι σύντομα θα κάνει αναλυτική ενημέρωση για το σοβαρό αυτό ζήτημα που απασχολεί εδώ και χρόνια την πόλη.

Δείτε τι ακριβώς είπε ο δήμαρχος:

Αναφερθήκατε στο πιο σοβαρό πρόβλημα αλλά και στο πλέον κρίσιμο ζητούμενο της πόλης μας.
Το νέο κοιμητήριο της πόλης μας, μετά από τεράστια προσπάθεια για την εξεύρεση του χώρου, μελέτες, άδειες κλπ είναι πλέον σε διαδικασία κατασκευής. Βρίσκεται 1,5 χιλιόμετρο πάνω από την Αγίου Νεκταρίου στο ύψος της πλατείας Καραϊσκάκη στη Τερψιθέα, σε έκταση που παραχωρήθηκε στο δήμο μας από την Πολεμική Αεροπορία.

Ήδη ο δρόμος έχει κατασκευαστεί – μπορείτε να τον δείτε δεξιά της πύλης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ευελπιστούμε ότι, μετά από τεράστιο αγώνα επαναλαμβάνω, το νέο κοιμητήριο θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις αρχές του 2018.

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτω χθεσινή φωτογραφία της υπό κατασκευή εκκλησίας . Σύντομα θα προχωρήσω σε αναλυτική ενημέρωση για το μείζον αυτό θέμα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.