«Το μοναστήρι να ΄ναι καλά»




Αναμενόμενη ήταν η κίνηση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Παναγουλόπουλου, ο οποίος πρωί-πρωί σήμερα, έστειλε επιστολή με τη οποία δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, “Αγαπώ τον Άλιμο” ακολουθώντας τον δρόμο της Γιώτας Προυντζοπούλου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (τον Ταξιάρχη Δήμου τον είχε διαγράψει ο δήμαρχος επειδή ζητούσε έμμισθη θέση).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παναγουλόπουλος δήλωνε δεξιά και αριστερά δυσαρεστημένος, επειδή ο δήμαρχος δεν τον έκανε αντιδήμαρχο. Ο Ανδρέας Κονδύλης το γνώριζε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν διατεθειμένος, να του κάνει το χατήρι.

To παρακάτω απόσπασμα από την ανακοίνωση που έβγαλε για την ανεξαρτητοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τα λέει όλα:

“Όταν εκλεγήκαμε, ως Δημοτική Αρχή κάναμε πολιτική πράξη τις αποφάσεις μας και δε διστάσαμε να έρθουμε σε ρήξη με το δημοτικό κατεστημένο, το «βόλεμα», το «χάϊδεμα των αυτιών», το «να τα έχω με όλους καλά» και το ό,τι τελικά ευθυνόταν για την αδράνεια του παρελθόντος. Μοιραία θα υπήρχαν αντιδράσεις…”

Και όπως λέει και η παροιμία: Το μοναστήρι να ‘ναι καλά, και από καλογήρους, χίλιους” (αυτό είναι το σχόλιο του NOTIA.GR)

 

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Παναγουλόπουλου:

Άλιμος, 19 Οκτωβρίου 2017

Προς:

Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου κ. Εμμανουήλ Γαρυφαλάκη
Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη

Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης

Δια της παρούσης σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο».

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής παράταξης στην οποία έως σήμερα ήμουν μέλος καθώς και τις επιλογές και πρακτικές της Διοίκησης του Δήμου για τις οποίες επανειλημμένα είχα καταθέσει τις επιφυλάξεις μου.

Απόφασή μου είναι να συνεχίσω τον αγώνα μου σαν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος υπηρετώντας μόνο τη φωνή της συνείδησής μου, παραμένοντας δίπλα τόσο στους δημότες που με τίμησαν όσο και σε όλη την κοινωνία του Αλίμου.

Με τιμή,

Γιώργος Παναγουλόπουλος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.