3B: Σε 24ωρη επιφυλακή οι υπηρεσίες του δήμου




Εν όψει της κακοκαιρίας που ήδη πλήττει την περιοχή, τα συνεργεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχουν προβεί σε ελέγχους και καθαρισμού των ρεμάτων και όλων των φρεατίων της πόλης. Παράλληλα, όλος ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.
Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων και σε περίπτωση ανάγκης να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου στον αριθμό 15888 μέχρι τις 20.00.

Μετά το πέρας του ωραρίου λειτουργίας του Δήμου θα είναι σε επιφυλακή οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και όποιος χρειαστεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους στα τηλέφωνα:

Νίκος Βάσης – 6972 323553
Μιχάλης Ανδριόπουλος – 6945431246

Από το πρωί πραγματοποιούμε επί τόπου αυτοψίες σε όλη την πόλη και ειδικά στις περιοχές που δεν διαθέτουν υδραυλικές υπο…

Опубліковано Grigoris Konstantellos 16 листопад 2017 р.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

 Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.