Αυτός ήταν ο Φιλάρετος…




O υπεύθυνος του γραφείου τύπου, στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Αργύρης Παξινός, αποχαιρετά τον αντιδήμαρχο Φιλάρετο Χατζηστεφάνου, που έχασε το βράδυ της Κυριακής, τη μάχη με τον καρκίνο.

Μια μέρα, πριν λίγους μήνες, χτύπησε το πρωί το τηλέφωνο μου και ήταν ο Φιλάρετος. Μου ζήτησε να πω στον Δήμαρχο ότι κάποιες κολώνες στην Βασιλέως Παύλου είχαν βαφτεί από τα συνεργεία του Δήμου λάθος χρώμα και ήθελε να ξαναβαφτούν γιατί δεν ήταν ωραίες έτσι. Τον ρώτησα γιατί δεν το κανονίζει ο ίδιος, Αντιδήμαρχος ήταν άλλωστε, και μου απάντησε ότι θα είναι όλη μέρα στο νοσοκομείο γιατί ήταν η εβδομάδα που πήγαινε καθημερινά για χημειοθεραπεία. Έφευγε όμως μία ώρα νωρίτερα από το σπίτι του, κατά τις 7, για να κάνει μια βόλτα στην πόλη και να δει ότι όλα είναι εντάξει.
Αυτός ήταν ο Φιλάρετος, αυτό χάσαμε χθες.
Καλό ταξίδι φίλε…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο ο Φιλάρετος Χατζηστεφάνου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.