Δεν έπεφτε καρφίτσα στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δεν έπεφτε καρφίτσα απόψε στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου, στην Πολιτική Εκδήλωση που οργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αλίμου, με θέμα: “Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις” και ομιλητές τους:

Άδωνι Γεωργιάδη, Αντιπρόεδρο ΝΔ – Βουλευτή Β’ Αθήνας
Γεράσιμο Γιακουμάτο, Βουλευτή Β΄Αθήνας
Σωτήρη Ησαΐα, Πολιτικό Επιστήμονα – Διεθνολόγο

Έντονη ήταν και η παρουσία της αστυνομίας, στη λεωφόρο Ιωνίας, έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο, ενώ ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλίμου Μανώλης Μιχαλέτος, δεν προλάβαινε να δέχεται συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εντυπωσιασμένος από την προσέλευση του κόσμου έγραψε στο facebook:

“Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στην ΔΗΜΤΟ Αλίμου. Μόλις τελείωσε η ομιλία μας, μαζί με τους Μάκη Γιακουμάτο και Σωτήρη Ησαία στον Άλιμο. Η ΔΗΜΤΟ Αλίμου μας είχε καλέσει και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Πραγματικός χαμός. Όρθιοι μέσα στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, κόσμος μέχρι έξω στα σκαλοπάτια, παρόντες ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Κονδύλης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου κ. Ματζουράνης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Τσαπαρλής, Δημοτικοί Σύμβουλοι κλπ χαμός σας λέω.
Ο κόσμος διψάει για να φύγει ο Σύριζα δεν το έχω ξαναδεί αυτό! Τα ψωμιά τους είναι μετρημένα”.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Στην κατάμεστη αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αλίμου, γεμάτη από φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας Αλίμου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με ομιλητές τους Άδωνη Γεωργιάδη, Γεράσιμο Γιακουμάτο και Σωτήρη Ησαΐα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομη ομιλία του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Μανώλη Μιχαλέτου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανησυχία των πολιτών και κυρίως της νέας γενιάς από τη γενικευμένη κρίση που μαστίζει τη χώρα και τη σήψηστην πολιυική ζωή του τόπου,που έχει αντίκτυπο σε κάθε πτυχή της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του:στην οικονομία,την ασφάλεια,την ανεργία,την παιδεία και στην ίδια ακόμη τη δημοκρατία.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του προέδρου της Β2 ΝΟΔΕ Αλ. Σπύρου που ευχαρίστησε το πλήθος των φίλων και έδωσε τα συγχαρητήριά του στην τοπική οργάνωση του Αλίμου.

Ακολούθησαν τρείς χειμαρρώδεις ομιλίες από τον Σωτήρη Ησαΐα, το Γεράσιμο Γιακουμάτο.και τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Ενδεικτικό είναι ότι δεν υπήρχε χώρος στην αίθουσα και ο κόσμος έφτανε να καταλαμβάνει μέχρι και το πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Ιωνίας. Όλοι κάθισαν μέχρι το τέλος και χαιρέτισαν τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη, τον κύριο Γιακουμάτο και τον έτερο ομιλητή, τον κύριο Ησαΐα. Και οι τρείς έμειναν ενθουσιασμένοι από την προσέλευση του κόσμου που έδωσε βροντερό παρόν.

Παρέστησαν ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Στ. Κονταδάκης, ο Πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Αλ. Σπύρου και της Β1 ΝΟΔΕ Μιχ. Κουμεντάκου, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Στέφανος Σταμούλης, Εβίνα Γιακουμάτου,Παναγιώτης Κουτσογιάννης και Τάσος Κορίλης, οι πρόεδροι των τοπικών Ζωγράφου Δημήτρης Δήμας, Ηλιούπολης Στάθης Ευσταθόπουλος και Αργυρούπολης-Ελληνικού Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της Β1 ΟΝΝΕΔ Γιάννης Πήλιουρας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας Γιάννης Αναγνώστου, εκπρόσωποι των τοπικών Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Αγίου Δημητρίου,Αγίων Αναργύρων και Αγίας Παρασκευής.
Επίσης ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο επικεφαλής της Παράταξης Άλιμος Όλοι Μαζί Νίκος Τσαμπαρλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος.Αλεξόπουλος και Σάκης Τσάγκαρης και οι πρώην Δήμαρχοι Αργύρης Αργυρίου και Κώστας Μαντζουράνης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και σεβαστός μας κύριος Ιωσήφ Κωνσταντινίδης, ο αντιπρόεδρος των εφέδρων αξιωματικών κύριος Σούγιαννης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Καλαμακίου κυρία Δούδη.

Από δεξιά: Αργύρης Αργυρίου και Κώστας Μαντζουράνης (πρώην δήμαρχοι Αλίμου), Διονύσης Χατζηδάκης (δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου), Νίκος Αλεξόπουλος (δημοτικός σύμβουλος Αλίμου), Νίκος Τσαμπαρλής (επικεφαλής του συνδυασμού Άλιμος Όλοι Μαζί), Άδωνις Γεωργιάδης, Σωτήρης Ησαΐας, Ανδρέας Κονδύλης (δήμαρχος Αλίμου) και Μανώλης Μιχαλέτος (πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Αλίμου της Νέας Δημοκρατίας)

 

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ στην ΔΗΜΤΟ ΑλίμουΜόλις τελείωσε η ομιλία μας, μαζί με τους Μάκη Γιακουμάτο και Σωτήρη Ησαία στο…

Publié par Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis sur samedi 25 novembre 2017

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.