Ελένη Χατζίδου: Υποπτεύεται γυναίκα για τον εμπρησμό (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ειλικρινά, δεν μπορώ να απαντήσω σε κανένα για το τι έχει συμβεί, γιατί δεν έχει βγει καν το πόρισμα από την πυροσβεστική και την αστυνομία. Είμαι καλά στην υγεία μου, απλά αρκετά στενοχωρημένη. Μου δίνετε, όμως, δύναμη» αυτό είναι το μήνυμα της τραγουδίστριας Ελένης Χατζίδου,  μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της μάρκας Smart, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας που μένει, στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας, στην Άνω Γλυφάδα.

Η φωτιά ξέσπασε στη 1:20 χθες τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες που προσπάθησαν να τη θέσουν υπό έλεγχο, αλλά οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε άλλο ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο δίπλα. Ζημιές προκλήθηκαν και στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχουν αναλάβει αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής και σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό.

 

Διαβάστε το ρεπορτάζ της Εspresso

Υπό το καθεστώς τρόμου ζει το τελευταίο χρονικό διάστημα η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, καθώς φαίνεται ότι άγνωστοι, που την έχουν βάλει στο στόχαστρό τους, θέλουν να της κάνουν κακό και να την εκφοβίσουν.

Χθες τα ξημερώματα το αυτοκίνητό της έγινε παρανάλωμα της φωτιάς στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου βρίσκεται η κατοικία της. Το αυτοκίνητο μάρκας smart της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Μεσσηνίας, κοντά στο σπίτι της στη Γλυφάδα, τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες στη 01.20 χθες τα ξημερώματα. Την ίδια κιόλας στιγμή το τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος δέχθηκε κλήση από έναν περίοικο, ο οποίος ενημέρωσε για την πυρκαγιά.

Τις εκρήξεις από τα λάστιχα και το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου άκουσε και η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν στο σπίτι της και βγήκε στο μπαλκόνι της για να δει τι συμβαίνει, για να διαπιστώσει έντρομη ότι οι εκρήξεις προέρχονταν από το δικό της όχημα το οποίο είχε λαμπαδιάσει! Αμέσως έφθασαν στο σημείο δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά, η οποία όμως είχε καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς το μικρό αυτοκίνητο.

Οπως διαπιστώθηκε από τις πρώτες έρευνες που έκαναν οι άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής, άγνωστοι είχαν περιλούσει το smart με εύφλεκτο υγρό και το είχαν παραδώσει στις φλόγες. Κίνητρο του εμπρησμού ήταν πιθανότατα η εκδίκηση και για τον λόγο αυτόν ανέλαβαν τις έρευνες οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.

Υποπτεύεται γυναίκα

Μόλις συνήλθε από το σοκ, η Ελένη Χατζίδου κλήθηκε στο τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια φέρεται ότι ανέφερε πως οι υποψίες της στρέφονται σε μια συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία έχει διαφορές. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι την περασμένη εβδομάδα άγνωστοι είχαν ρίξει οξύ στο αυτοκίνητό της, προκαλώντας του σημαντικές ζημιές! Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη και ήδη καλούνται άτομα του περιβάλλοντος της καλλιτέχνιδας για να δώσουν κατάθεση.

Η σχέση με τον Σοϊλέδη που δεν είχε happy end

Η Ελένη Χατζίδου θεωρείται μία από τις πλέον εκρηκτικές παρουσίες της εγχώριας showbiz και έχει απασχολήσει κατά καιρούς τη δημοσιότητα με την προσωπική ζωή της! Οταν τη γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από το τραγούδι της «Χειρότερα», διατηρούσε σχέση με έναν οδηγό ταξί, ονόματι Γιώργο, με τον οποίο χώρισε όταν άρχισαν να ανεβαίνουν οι μετοχές της στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο. Το επόμενο διάστημα της χρέωσαν ουκ ολίγα ειδύλλια, εκείνη ωστόσο δεν επιβεβαίωσε κανένα! Ωσπου στην καρδιά της έβαλε… γκολ ο Αρης Σοϊλέδης! Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η σέξι ερμηνεύτρια έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, φτάνοντας, μάλιστα, κοντά στην επισημοποίηση της σχέσης τους. Ομως, οι γαμήλιες καμπάνες δεν ήχησαν τελικά… Επειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης με συγκατοίκηση ήρθε ο χωρισμός. Από το περασμένο καλοκαίρι που έγινε γνωστό το τέλος του ειδυλλίου της με τον Αρη, η τραγουδίστρια δηλώνει single, ενώ παραδέχτηκε δημόσια ότι δεν θα έπρεπε να είχε προβάλει τόσο πολύ τη σχέση τους μέσα από τα social media.

 

Φωτογραφίες: INTIME NEWS /ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.