Κάλεσμα αλληλεγγύης από το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης




Ανακοίνωση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης:

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους πληγέντες αδελφούς μας στον Δήμο Μάνδρας ! Όλοι οι κάτοικοι μας στο πλευρό τους μαζί με το Σώμα Εθελοντών! Αύριο θα πραγματοποιηθεί μεγάλη αποστολή του Δήμου μας στη δοκιμαζόμενη Μάνδρα . Το σώμα εθελοντών και η πολιτική προστασία του Δήμου συνοδεία μηχανημάτων και εξοπλισμού (φτυάρια κτλ) θα μεταβεί με 100 άτομα περίπου μαζί με τους αντιδημάρχους Κρητικό, Στελάκη, Εφραιμίδη και Τογρίδη προκειμένου να βοηθήσουν στον καθαρισμό στις γειτονιές της πόλης . Θα τους παραδώσουμε επίσης μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ρούχων και κουβερτών που ήδη στην Δημοτική μας ιματιοθήκη ετοιμάζουν σε πακέτα οι εθελόντριες μας ( φώτο). Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε πράγματα και να ενισχύσετε την πρωτοβουλία μας μπορείτε να τα φέρετε 12 με 5 σήμερα στο φυλάκιο μας στο Βουνό τέλος Διγενή Ακρίτα. Όλοι ενωμένοι για να σταθούμε στους αδελφούς στην πληγεισα περιοχή.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.