O δήμος Αγίου Δημητρίου στηρίζει τις γυναίκες της πόλης




Συνεδρίασε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου).

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκτός από τη Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου, τα μέλη της Επιτροπής που αποτελείται από εκπροσώπους των γυναικείων συλλόγων-οργανώσεων του Δήμου, γυναίκες κάτοικοι της πόλης καθώς και εκπρόσωποι Δημοτικών Παρατάξεων, μεταξύ αυτών και οι γυναίκες Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Καντζέλη (πρόεδρος επιτροπής) και Αρετή Τζαμπαζόγλου.
Ένα από τα θέματα της συζήτησης αφορούσαν τη συμμετοχή της Επιτροπής στην εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), που φέτος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, με μία μεγάλη συναυλία, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 με τη συμμετοχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου, των Bogaz Musique και των Encardia.


Συζητήθηκε επίσης ο προγραμματισμός δράσεων που αφορούν στην ισότητα, την ευαισθητοποίηση σε θέματα κακοποίησης και βίας κατά των γυναικών αλλά και στήριξης της γυναίκας στον Άγιο Δημήτριο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.