Παλαιό Φάληρο: Το ταξίδι του χαμόγελου στα πρόσωπά μας να είναι παντοτινό (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μια εξαιρετική ομάδα ένωσε τις δυνάμεις της στην έκδοση και παρουσίαση του παιδικού βιβλίου:”Σε ποιoν ταιριάζει το χαμόγελο;”, του συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλου, σε εικονογράφηση της Λήδας Βαρβαρούση,  που έγινε στο Παλαιό Φάληρο.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος και προλόγισε  ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Γιάννης Φωστηρόπουλος, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Τα πνευματικά δικαιώματα και μέρος των εσόδων διατίθενται για τους σκοπούς του συλλόγου ΠΑΙ.Δ.Υ. με έδρα το Π.Φάληρο.

“Φίλοι μου ελπίζω το ταξίδι του χαμόγελου στα πρόσωπά μας να είναι παντοτινό, απλά πρέπει όποτε μπορούμε, μαθαίνουμε, βοηθάμε, αντέχουμε, πετυχαίνουμε, προσφέρουμε, προχωράμε, ελπίζουμε….να χαμογελάμε!” έγραψε στη σελίδα του στο facebook ο Γιάννης Φωστηρόπουλος

“Επειδή πολλές φορές οι σκοποί αυτοί ακούγονται μακρινοί και αόριστοι θα σας αναφέρω ενδεικτικά μερικές δράσεις του συλλόγου που αφορούν τα παιδιά του Π.Φάληρου.
Όπως α) η αποκατάσταση οδοντοστοιχίας νεαρού με σύνδρομο asperger προκειμένου να μπορέσει να εργαστεί β )η κάλυψη εργολογοθεραπειών μαθήτριας έπειτα από ατύχημα γ)η οικονομική στήριξη του Παντοκαφενέ όπου εργάζονται νέοι με αυτισμό ή ελαφρά νοητική στέρηση και δ) πρόσφατα η προσφορά ενός αναβατορίου με σκοπό να χρησιμοποιείται σε κάθε σχολείο του Π.Φαλήρου που δε διαθέτει ασανσέρ για τις περιπτώσεις μαθητών με πρόσκαιρη κινητική αναπηρία από ατύχημα.

Και σε όλα αυτά “χορηγοί” είναι η μικρή συμμετοχή όλων μας στις δράσεις που οργανώνουν τα δραστήρια μέλη του συλλόγου”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.