Πένθος για τον θάνατο της δασκάλας




Το 4ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης πενθεί για τον ξαφνικό θάνατο της εξαίρετης δασκάλας της πέμπτης τάξης, Μαριάννας  Διαμαντή.

Οι συνάδελφοί της θα την αποχαιρετήσουν το Σάββατο στις 12:30 στο κοιμητήριο Ηλιούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί μας γονείς, μια άσχημη μέρα είναι η σημερινή για την οικογένεια του σχολείου μας. Δυστυχώς χθές χάσαμε μία από τις πολύ αγαπημένες δασκάλες του σχολείου μας την Μαριάννα Διαμαντή, δασκάλα της Ε1 τάξης… Μία νέα κοπέλα που αγαπούσε και φρόντιζε τα παιδιά μας σαν δευτερη μαμά… Τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν αυτό που όλοι αισθανόμαστε… Ήδη αναμένουμε οδηγίες από ψυχολόγο που έχει καλέσει το σχολείο για τον τρόπο που θα πρέπει να ανακοινωθεί η θλιβερή είδηση στα παιδιά μας… Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση… Η κηδεία της Μαριάννας μας θα γίνει αύριο στις 12.30 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης!!! Καλό ταξίδι Μαριάννα μας… Οι ροζ και γαλάζιες γλάστρες που έβαψες με τα παιδιά μας και φύτεψες με αρωματικά φυτά θα μας θυμίζουν κάθε λεπτό ότι μια υπέροχη ΔΑΣΚΑΛΑ πέρασε από το σχολείο μας…

Σε σχέση με την θλιβερή απώλεια της αγαπημένης δασκάλας μας Μαριάννας Διαμαντή, η σύσταση ήταν ότι θα πρέπει εμείς οι ίδιοι οι γονείς να πληροφορήσουμε τα παιδιά μας για το θλιβερό αυτό γεγονός, στηρίζοντας τα παιδιά μας και συζητώντας μαζί τους. Εάν κάποιο από τα παιδιά μας εκφράσει την επιθυμία να παραβρεθεί κατά τη νεκρώσιμο ακολουθία, αυτό μπορεί να γίνει, υπό το όρο ότι όποια στιγμή μας ζητήσει να απομακρυνθεί να γίνει άμεσα. Να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις των παιδιών μας, με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο αλλά μόνο σε αυτά που μας ρωτούν. Κάθε ένας από εμάς κρίνεται ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει με το παιδί του, δεδομένου ότι γνωρίζει τον τρόπο που πρέπει να συζητήσει μαζί του, αλλά και τις ανάγκες του παιδιού του καλύτερα από τον καθένα. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας τη Δευτέρα θα είναι σε ετοιμότητα να συζητήσουν με τα παιδιά μας οποιοδήποτε σχετικό προβληματισμό τους.
Αν κάποιος γονιός επιθυμεί περισσότερη ενημέρωση ή κρίνει ότι απαιτείται ειδικότερη αντιμετώπιση, μπορεί να καλέσει από Δευτέρα στο γραφείο ψυχολογικής υποστήριξης του Δήμου, στο τηλ. 210.9970055.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.