Σέριφος: Έφτιαξαν γήπεδο με τον χλοοτάπητα των Τραχώνων (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Θερμές ευχαριστίες στον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, απεύθυνε η Π.Ε.Φ.Ο Σερίφου, για την παραχώρηση του  χλοοτάπητα του γηπέδου Τραχώνων, που αντικαταστάθηκε πρόσφατα. Ο χλοοτάπητας αντί να καταλήξει στα σκουπίδια τοποθετήθηκε σε δημοτική έκταση του νησιού, δημιουργώντας  ένα χώρο άθλησης για όλους τους κατοίκους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Αγαπητέ συμπατριώτη Ανδρέα.

Το Δ.Σ της Π.Ε.Φ.Ο Σερίφου σας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες τόσο σε εσάς, όσο και στο σύνολο του Δημοτικού σας Συμβουλίου, για την ευγενή σας χειρονομία, να μας παραχώρησετε τον αντικατασταθεντα χλοοτάπητα του γηπέδου σας, προκειμένου να τον τοποθετήσουμε σε Δημοτική ιδιοκτησία στην ΣΕΡΙΦΟ μας,
δημιουργώντας ένα χώρο άθλησης για όλους τους κατοίκους του μικρού νησιού μας.
Η χειρονομία σας αυτή για εμάς τους Σεριφιωτες είναι μια πράξη, άξια συγχαρητηρίων σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Το Δ.Σ της Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ

Από τη επίσκεψη των «Επίλεκτων Σερίφου» στο γήπεδο Τραχώνων Αλίμου, για τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου

Ο δημοτικός χώρος στη Σέριφο που έγινε γήπεδο

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.