Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου η διανομή του εδαφοβελτιωτικού




Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία διανομή του εδαφοβελτιωτικού «VITA-GREEN» για την φθινοπωρινή περίοδο.
Επαναλαμβάνουμε ότι δικαιούνται να παραλάβουν σακιά μόνο νέοι χρήστες και όσοι από τους παλαιούς έχουν επικοινωνήσει με τον Δρ Γκίκα τηλ 6937 755352, e-mail [email protected], για να ενημερώσουν για την πορεία της εφαρμογής.
Παρακαλούμε όσοι έχουν εγγραφεί ως χρήστες και δεν έχουν ανταποκριθεί στη συμφωνημένη διαδικασία να βοηθήσουν με την αποστολή των αποτελεσμάτων τους το πρόγραμμα.
Θυμίζουμε πως σύντομα θα ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων εφαρμογής, τυχόν απαιτούμενες διορθωτικές παρεμβάσεις και για την μεθοδολογία διανομής για τους επόμενους μήνες.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.