Ξεσπά η γιαγιά των διδύμων – «Το έκανε για να μας εκδικηθεί, για να πονάμε μέχρι να πεθάνουμε»




(ΠΗΓΗ: star.gr)

Το τελευταίο «αντίο» στα δύο αγγελούδια θα το πει η οικογένεια αύριο στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και την έκθεση του ο πατέρας και τα δύο παιδιά ξεψύχησαν από την εισπνοή καπνού λόγω της φωτιάς, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι το σώμα του πατέρα ήταν μαυρισμένο, ενώ τα παιδιά είχαν μόνο μαύρες παλάμες όταν εντοπίστηκαν πίσω από την πόρτα στο δωμάτιο. Κάτι που εκτιμάται ότι οφείλεται στην προσπάθεια τους να βγουν από το δωμάτιο, κάτι που δεν πέτυχαν μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα των δίδυμων αγοριών που βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου τους του πατέρα στη Νέα Σμύρνη.

Μη μπορώντας να πιστέψει πως τα δυο της αγγελούδια χάθηκαν έτσι, μένει στο σπίτι μαζί με τους γονείς της και προσπαθεί με τη βοήθεια ψυχολόγων να συνέλθει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η πεθερά του 40χρονου υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, ξέσπασε για την τραγωδία που ζει η οικογένειά της:

«Η κόρη μου έμενε μαζί μας με τα παιδιά. Ο άνθρωπος αυτός έγραψε στο Ίντερνετ ότι ζούσε με το φίλο της και δε μπορούσε αυτός να το ανεχτεί. Η κόρη μου ζούσε μαζί μας. Είχε θέμα και δεν έμενε μόνη της. Έμενε μαζί μας για να μην περάσει όλη αυτή την διαδικασία. Ζούμε ένα δράμα. Με ψυχολόγους είμαστε για να τη στηρίζουνε γιατί τα παιδιά φύγανε γερά με χαρά και δεν πιστεύαμε ότι αυτός θα έφτανε εκεί που έφτασε».

Όπως αποκάλυψε, ο 40χρονος πριν από περίπου δυο μήνες είχε ζητήσει από την κόρη της να τα βρούνε ξανά:

«Ήθελε να είναι μαζί. Πριν δυο μήνες. Αλλά η κόρη μου δεν το δέχτηκε, δεν περνούσαν καλά. Και όταν δεν δέχτηκε να είναι μαζί, φαίνεται πως τα πράγματα πήρα άλλη τροπή και άρχισε να σχεδιάζει».

«Δυο παιδιά που εμείς μεγαλώσαμε… η εκδίκηση του ήταν αυτή. Το έκανε για να μας εκδικηθεί όλους, να πονάμε μέχρι να πεθάνουμε» είπε η μάνα της χαροκαμμένης μητέρας των διδύμων και τόνισε πως κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό από τη συμπεριφορά του:

«Στα παιδιά ήταν άψογος και γι΄αυτό χαιρόμασταν που πήγαιναν τα παιδιά και περνούσαν καλά. Η κόρη μου είχε την οριστική επιμέλεια αλλά τα έπαιρνε όποτε ήθελε εκείνος. Δεν στερήθηκε ποτέ τα παιδιά γιατί χαιρόντουσαν να πηγαίνουν και θέλαμε να είναι χαρούμενα. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο αλλιώς δεν θα τα αφήναμε τα παιδιά».

Όσο για την τωρινή κατάσταση της κόρης της;

«Είναι χάλια. Τώρα βγήκε από το νοσοκομείο, τη φέρανε με ψυχιάτρους».

ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ: «ΕΓΩ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΑ – ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ»

«Eίχαν κάνει τα χαρτιά για να πάρουν το διαζύγιο αλλά δεν είχε βγει ακόμα. Ήταν σε διάσταση ένα χρόνο. Δεν τα πηγαίνανε καλά και χωρίσανε για να μην ακούν τα παιδιά τις φασαρίες. Από την αρχή που παντρεύτηκαν άρχισαν οι γκρίνιες και είχαν φασαρίες».

Όπως τόνισε ο πεθερός του 40χρονου, «ήταν 10 χρόνια παντρεμένοι είχαν γνωριστεί από παιδιά που ήταν στη γειτονιά. Εγώ βοηθούσα σε όλα, στα πάντα. Και οικονομικά και στα παιδιά στα ρούχα, στις γέννες, στις βαφτίσεις, στα πετρέλαια, όλα εγώ τα είχα κάνει».

Τέλος, τόνισε πως «την έπαιρνε τηλέφωνα και την έβριζε. Τελευταία της είχε πει να τα ξαναβρούνε. Δε μπορούσε να δεχτεί το χωρισμό».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκλειστικές εικόνες από το διαμέρισμα της τραγωδίας στη Νέα Σμύρνη

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν από τη φωτιά αλλά η πόρτα ήταν κλειστή

Συγκλονίζουν όσα έγραψε ο αυτόχειρας παρασύροντας στον θάνατο τα παιδιά του: «Σας βαρέθηκα όλους»!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.