3Β: Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη ο Κ. Σφέτσας – Αναπληρωτής Δήμαρχος ο Ν. Βάσης




Στη θέση του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Φιλάρετου Χατζηστεφάνου, ορίστηκε με την 576/2017 απόφαση του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Σφέτσας. Συγκεκριμένα, βάσει της απόφασης, ο κ. Σφέτσας θα είναι Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και του μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες:
-Λειτουργίας των Κ.Ε.Π.
-Λειτουργίας Δημοτικής Συγκοινωνίας
-Λειτουργίας της ηλεκτρονικής πύλης καταγραφής προβλημάτων και αιτημάτων των πολιτών
-Λειτουργίας των εμποροπανηγύρεων
-Λειτουργίας της Γραμμής του Δημότη
-Επιμέλειας του εορταστικού διακόσμου

Επιπλέον με την ίδια απόφαση όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ασκεί ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οργάνωσης-Προγραμματισμού Δημοτικού Έργου και Απασχόλησης, Παντελής Κασιδόκωστας.
Εν τη απουσία του ορισθέντος Αντιδημάρχου και αναπληρωτή Δημάρχου, τα καθήκοντα του αναπληρωτή Δημάρχου ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης, Νικόλαος Βάσης.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον νέο Αντιδήμαρχο ενώ δήλωσε πως το «χαρτοφυλάκιο» Εξυπηρέτησης του Πολίτη δημιουργήθηκε με στόχο να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η ανθρωποκεντρική αντίληψη της σημερινής διοίκησης του Δήμου και να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι υπηρεσίες του Δήμου στον πολίτη και την εξυπηρέτηση του. Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος Αντιδήμαρχος θα ανταποκριθεί άριστα στα νέα του καθήκοντα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.