Χριστούγεννα στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης (όλες οι εκδηλώσεις)




Με σύνθημα “Κάθε χρόνο κάνουμε την πόλη μας φωτεινότερη” ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης έχει ετοιμάσει και φέτος τα Χριστούγεννα, πολλές και ποικίλες εορταστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την πόλη και θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους.

Η πόλη καθαρή και φροντισμένη έγινε ακόμα ομορφότερη με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και είναι έτοιμη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες.

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών και απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που δέχεται η κοινωνία, φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα πως «Η πόλη μας γιορτάζει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά», γατί έχουμε εκτός των άλλων και το χρέος απέναντι σε σας και στο μέλλον των παιδιών μας, να δώσουμε μια ανάσα Χαράς και Ανάτασης, μία αίσθηση κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με το νέο στολισμό που φέτος ντύσαμε την πόλη μας ο οποίος είναι ο καλύτερος που έχει γίνει ποτέ και στόχος είναι να τον βελτιώνουμε κάθε χρόνο, μολονότι έχουμε πενιχρά έσοδα δίνουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας. Τονίζουμε δε ότι όλες οι δράσεις μας έχουν κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, γι’αυτό σας καλούμε να προσφέρετε τρόφιμα και φάρμακα σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου/φαρμακείου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, μαζί με τα παιδιά σας, τους αγαπημένους και τους φίλους σας, να αφεθούμε στην μαγεία των Άγιων Ημερών ακολουθώντας το Χριστουγεννιάτικο Αστέρι πάνω από την πόλη μας.

Μαζί θα περάσουμε τα ωραιότερα Χριστούγεννα και την πιο όμορφη Πρωτοχρονιά και μαζί θα πετύχουμε τα καλύτερα που μας αξίζουν. Υγεία – Αγάπη – Δύναμη είναι οι ευχές μου από καρδιάς για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων σας.

Καλές Γιορτές, Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

Γιάννης Κωνσταντάτος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.