Φλοίσβος: Το Πάρκο του Άη Βασίλη (δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα)




Από 2 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου – Είσοδος ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους! Καθημερινά, από 10:00π.μ. έως 9:00μ.μ.
«Μαμά χθες το βράδυ ονειρεύτηκα, ότι για πρώτη φορά φέτος τις γιορτές, το έλκηθρο του Άη Βασίλη
προσγειώθηκε… στο Πάρκο του Φλοίσβου!»
Κάπως έτσι το όνειρο γίνεται πραγματικότητα..
Το πάρκο μας τον έσφιξε στην αγκαλιά του και θα τον φιλοξενήσει κοντά μας δίνοντάς του το πιο ζεστό ξύλινο σπιτάκι. Εκεί θα έρθουν να τον καλωσορίσουν μάγοι, λαμπεροί ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ, animater, θεατρικοί καλλιτέχνες, μικροί τραγουδιστές, ήρωες Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, χιονάνθρωποι αλλά και ο αγαπημένος εορταστικός καραγκιόζης για να γίνουν μια μεγάλη παρέα.

Ακριβώς δίπλα του, στο πανέμορφα στολισμένο και μαγικό ταχυδρομείο, οι μικροί μας φίλοι θα στείλουν γράμματα και ευχές με τη βοήθεια των ξωτικών. Το χριστουγεννιάτικο, ονειρικό και παραμυθένιο τοπίο συμπληρώνουν τα στολισμένα σπιτάκια και η γιορτινή αγορά, γεμάτη με όλες τις λιχουδιές των ημερών, ζαχαρωτά, μαλλί της γριάς, ποπ-κορν, ντόντατ, τσουρέκια και δεκάδες ακόμα μικρά θαύματα!
Το παραμύθι συνεχίζεται με το κλειστό παγοδρόμιο, τη φωταγωγημένη, τεράστια ρόδα λούνα- πάρκ, το λαμπερό καρουσέλ, αλλά και με την πρωτόγνωρη εμπειρία 7D cinema, για την απόλαυση των ταινιών σαν να βρίσκεσαι μέσα σε αυτές.

ROWE

Το τρελό bungee τραμπολίνο, το τορνέιντο (τολμηρό τρενάκι που σκαρφαλώνει άφοβα σε ανηφόρες και κατηφόρες, ξετρελαίνοντας τα παιδιά), το Πολικό Εξπρές που ταξιδεύει μέσα σ’ ένα παγωμένο σκηνικό της
Αρκτικής (γεμάτο με παγόβουνα και χιονισμένα δέντρα), η υπέροχα στολισμένη φάτνη, καθώς και το ζεστό εστιατόριο – καφέ του Πάρκου, δημιουργούν το πιο ζωντανό σκηνικό των Χριστουγέννων με μελωδίες και γλυκές μυρωδιές.
Έτσι…Ο Άη Βασίλης θα μας υποδέχεται κεφάτος και χαμογελαστός, να παίξουμε και να φωτογραφηθούμε μαζί του, με την υπόσχεση πως κάθε χρόνο από εδώ και πέρα να είναι το Πάρκο Φλοίσβου… Το Πάρκο του Άη Βασίλη!
Σας περιμένει να το ζήσετε…
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Πάρκο Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 210 98.85. 140 – 697 33 72 614
Email : [email protected]
Fb.com/parkoflisvos

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. 

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.