Γλυφάδα: Ταξί παρέσυρε και τραυμάτισε τη Σοφία Αλιμπέρτη




Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή, σε μία από τις βόλτες της στην Γλυφάδα, όταν την χτύπησε ταξί. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Το Πρωινό, ο τραυματισμός της ήταν σοβαρός, με συνέπεια να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στην Πάρο, υπέστη κάταγμα στο πόδι και οι γιατροί, μάλιστα, αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν βίδες στο πόδι της, για την πλήρη αποκατάσταση του κατάγματος. Τώρα η κατάστασή της υγείας της είναι σταθερή και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες μέρες.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Σοφία Αλιμπέρτη, σε μία από τις σπάνιες βόλτες της στην Αθήνα. Η γνωστή ηθοποιός έχει έρθει για λίγες μέρες πίσω στην πρωτεύουσα και σε λίγο καιρό θα επιστρέψει ξανά στην Πάρο. Η Σοφία έχει φτιάξει μια νέα ζωή στο κυκλαδίτικο νησί, έχοντας ανοίξει το Art Cafe, το οποίο δημιούργησε με το δικό της μοναδικό γούστο.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.