“Η ζωή είναι ωραία” στον Άλιμο το Δεκέμβρη (δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα)




«Μερικές φορές αξίζει να ρισκάρεις για ένα όνειρο που δεν βλέπει κανείς άλλος παρά μόνο εσύ»

Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζει το Πρόγραμμα “Η ζωή είναι ωραία”, ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.

Το Πρόγραμμα αυτό φιλοδοξεί να δώσει στις δημότισσες και τους δημότες του Αλίμου μια ευκαιρία, για να ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα και να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, το Φυσικό Περιβάλλον… τη χαρά της επαφής με τον Άνθρωπο.

Στόχος των δράσεων είναι η καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση.

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, μουσικών συναυλιών, επισκέψεις σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, εκπαιδευτικές εκδρομές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικές δράσεις, εξορμήσεις στη φύση, διαλέξεις και επιμορφωτικά σεμινάρια – εργαστήρια, οργανώνονται από τον δήμο και προσφέρονται στο κοινό με δωρεάν μεταφορά και μειωμένες τιμές, προσιτές σε όλους.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος “Η ζωή είναι ωραία”, θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 π.μ. – 15:00μ.μ.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων. Κάθε μήνα θα γίνεται ενημέρωση για τις δράσεις του επόμενου μηνός

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

Brunch Πάρτι και περίπατος στην Κηφισιά
Ελάτε να ξεκινήσουμε για μια πρωινή εκδρομή στην πανέμορφη Κηφισιά. Να απολαύσουμε αρχικά τον πλούσιο μπουφέ του Ninnolo, που οι σεφ θα έχουν ετοιμάσει ειδικά για μας, και έπειτα να συνεχίσουμε για έναν περίπατο στα γραφικά δρομάκια της, από τα ομορφότερα και τα πιο φημισμένα της Αθήνας, ειδικά κατά τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.
Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 9:15 π.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών
Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).
Επιστροφή (αναχώρηση από την Κηφισιά): περίπου στις 14:30.
Τιμή Συμμετοχής: 15€ (μενού από μπουφέ και χυμό, τσάι ή καφέ)
  • Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.
    Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου Θεατρική παράσταση Θέατρο ΒΕΜΠΟ «Αλέξης Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντζάκη
Ύστερα από την επιτυχία που γνώρισε στη μεγάλη περιοδεία που τον ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, όπου και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, ο εμβληματικός Αλέξης Ζορμπάς, από το μνημειώδες και διεθνώς αναγνωρισμένο έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Βίος και η Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», έρχεται στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ, με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε μια μοναδική
διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.
Η αγάπη και το πάθος για τη ζωή της παρορμητικής φυσιογνωμίας του Αλέξη Ζορμπά μιλάει κατευθείαν στην καρδιά του θεατή και του μεταφέρει τα πανανθρώπινα νοήματα της αληθινής ψυχής που δεν γνωρίζει σύνορα.
Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ταμίλα Κουλίεβα, Μέμος Μπεγνής, Ναταλία
Δραγούμη, Τάκης Παπαματθαίου, Νίκος Βερλέκης κ.α.
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την
Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στις 18:30 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).
Τιμή Εισιτηρίου: 17€.
Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου
Συναυλία προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας
«La Callas obscure»
Θεατρική Σκηνή «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου & Θησείου)
Ωρα Εναρξης: 20:00
Με αφορμή τα σαράντα χρόνια από το θάνατο της Μαρίας Κάλλας, μια συναυλία διαφορετική, μια συναυλία – φόρος τιμής στη DIVA που έγινε θρύλος…
Πρόγραμμα για πιάνο και φωνή με τον Δημήτρη Γιάκα, τη μεσόφωνο Μαρίτα Παπαρίζου και τον τενόρο Δημήτρη Πακσόγλου.
Είσοδος Ελεύθερη.
Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου
Θεατρική παράσταση Θέατρο Παλλάς «Μαντάμ Σουσού»
Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στην λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με τον σύζυγο της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από την μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν. Τί θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα; Πόση απόσταση χωρίζει τελικά το Μπύθουλα από το Κολωνάκι; Ποιο ρόλο θα παίξει ο μυστηριώδης Μηνάς
Καντακουζηνός; Ποιο τίμημα θα κληθεί να «πληρώσει» η ηρωίδα μας;
Μια υπερπαραγωγή γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και πολλή
μουσική.
Στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο η σπουδαία Δήμητρα Παπαδοπούλου, που επιστρέφει στη σκηνή μετά από καιρό αποχής, για να δώσει σάρκα και οστά στη διάσημη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά που λατρεύτηκε από πολλές γενιές Ελλήνων.
Παίζουν: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αλκης Κούρκουλος, Κώστας Κόκλας, Φαίη
Κοκκινοπούλου κ.α.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 19:30 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).
Τιμή Εισιτηρίου: 16€.
Κρατήσεις θέσεων έως την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία καταβολής του αντιτίμου.
Κυριακή 31 Δεκεμβρίου
Δωρεάν Συναυλία
Λάκης Παπαδόπουλος
Θεατρική Σκηνή «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου & Θησείου)
Ωρα Εναρξης: 19:00
Ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ κοντά μας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε μια μοναδική συναυλία με τα γνωστά του τραγούδια, αναπάντεχα, ανατρεπτικά, ερωτικά, εφηβικής διάθεσης και κυρίως… αγαπημένα!
Είσοδος Ελεύθερη.
Παρασκευή 15 έως και Κυριακή 31 Δεκεμβρίου
Χριστουγεννιάτικες Γιορτές
«Άλιμος μια Μαγευτική Παραμυθούπολη»
Η πόλη μας μεταμορφώνεται σε «Παραμυθούπολη», για να χαρούμε όλοι μαζί τις γιορτινές μέρες με ξεχωριστές εκδηλώσεις και φαντασμαγορικά events.
Ετοιμαστείτε κι εφέτος για φωτεινές και γεμάτες χαμόγελα γιορτές…. Ας υποδεχτούμε το 2018 με αισιοδοξία και θετική ενέργεια!
Για το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του δήμου μας www.alimos.gr, τις ειδικές αφίσες ή με μια βόλτα γεμάτη εκπλήξεις στους  δρόμους της πόλης μας την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου!
Σας περιμένουμε !

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο ““Η ζωή είναι ωραία” στον Άλιμο το Δεκέμβρη (δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα)

  • 04/12/2017 at 9:30 μμ
    Permalink

    Καλές γιορτές!!!
    Για τη συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου μήπως χρειαζόμαστε μεγαλύτερη αιθουσα ..????

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.