Ομόρφυνε το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου




Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου, ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των σχολείων της πόλης του Αγίου Δημητρίου, όπου εξελίσσονται οι αναγκαίες παρεμβάσεις για τον καλλωπισμό και την ευμορφία των εξωτερικών τους χώρων.
Και εδώ, οι απόλυτα εναρμονισμένοι με το περιβάλλον χρωματισμοί, ήρθαν να δώσουν μια νέα και χαρούμενη πνοή στο σχολείο, κάτι που είναι εμφανές και από τις φωτογραφίες που παρατίθενται.
Το 12ο Δημοτικό Σχολείο περιστοιχίζεται από τις οδούς Ερεχθέως, Ευρώτα και Αρχ. Μακαρίου.
Βρίσκεται σε μια περιοχή με ραγδαία αναβάθμιση, τόσο με την ύπαρξη του ίδιου του Δημοτικού Σχολείου, καθώς και του παρακείμενου και νεόκτιστου 7ου Νηπιαγωγείου, όσο και με την απαλλοτρίωση, εκ μέρους του Δήμου, του μεγαλύτερου μέρους του Οικοδομικού Τετραγώνου (Ο.Τ) 1217 και την επερχόμενη αξιοποίησή του.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. 

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.