Βάρκιζα: Βρήκαν 135 κιλά κοκαΐνης σε πολυτελές διαμέρισμα




135 κιλά κοκαΐνη αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών σε πολυτελές διαμέρισμα, στη Βάρκιζα. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν Σέρβο, ο οποίος είχε νοικιάσει το διαμέρισμα από το ίντερνετ.

Ο ίδιος κυκλοφορούσε με πολυτελή αυτοκίνητα και έκανε μεγάλη ζωή. Σύχναζε σε γνωστά νυχτερινά κέντρα στα οποία συναντούσε τα άτομα τα οποία προμήθευε με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνη.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε με απόλυτη μυστικότητα τα ξημερώματα της Κυριακής. Πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο τον Σέρβο. Ύστερα από έρευνες βρήκαν σε ειδικές κρύπτες την τεράστια ποσότητα των ναρκωτικών.

Ο Σέρβος βαρώνος της κόκας ανακρίνεται για να εντοπιστούν και άλλα μέλη του κυκλώματος που είχε απλώσει τα πλοκάμια σε στέκια επωνύμων στα νότια προάστια και στο Κολωνάκι.

Οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Γεώργιος Δρύλλης ανέλαβαν από κοινού την υπεράσπιση του Σέρβου, σύμφωνα με το newsit.gr.

Όπως αναφέρουν σε δήλωσή τους: “Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33χρονου ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης, θα διαλευκανθούν, μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας».

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε ότι το όνομα του Σέρβου είναι Μάρτιν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.