Xριστουγεννιάτικο Bazaar στο 5ο Δημοτικό Αλίμου




Αγαπητοί γονείς, παιδιά και φίλοι, Το Σάββατο 9/12 και ώρες 11.00 -17.00 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας, Επτανήσου 2 & Ζαλόγγου, το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, μαμάδες του σχολείου έχουν ετοιμάσει γούρια και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κεριά και χειροποίητα κουτιά!!

Οι δάσκαλοι της ρομποτικής και των εικαστικών θα έχουν τον πάγκο τους για να απασχοληθούν τα παιδιά δημιουργικά, οι πάγκοι με τα επιλεγμένα βιβλία από τους πιο γνωστούς εκδοτικούς οίκους θα είναι στημένοι κι έτοιμοι. Χειροποίητα κοσμήματα, μικροδωράκια για τα παιδιά, πάγκος για να φτιάχνουν τα παιδιά τα δικά τους μπισκότα, αυτά και μερικές εκπλήξεις ακόμα σας περιμένουν!!! Για να μην κρατήσουμε όμως όλες τις εκπλήξεις μυστικές: στις 14.00 θα βρίσκεται ο Δήμαρχός μας κύριος Ανδρέας Κονδύλης για να φωταγωγήσει το δέντρο μας!!

Θυμάστε πέρσι το χοτ ντογκ και το ποπ κορν που έγιναν ανάρπαστα; φέτος είπαμε να εμπλουτίσουμε το μενού και με nachos με τυρί!!!! Και μην ξεχάσουμε: γλυκίσματα για να έχουμε έναν όμορφο και πλούσιο μπουφέ είναι ευπρόσδεκτα!!!! Εμείς θα έχουμε ζεστό καφέ και τσάι!! Οπότε και φέτος χαμός θα γίνει!! Ελάτε να αγοράσετε δώρα για τους αγαπημένους σας, να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!!!

Φέρτε κι ένα στολίδι από το σπίτι να το βάλετε στο δέντρο!!! Και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό. Ο διευθυντής του σχολείου μας, κύριος Παπαρούνας, έχει ζητήσει από τα παιδιά να φέρουν μέχρι τις 15/12 διάφορα τρόφιμα μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο. Για να βοηθήσει ο Σύλλογος σε αυτή την τόσο σημαντική δράση θα έχουμε στήσει ένα κουτί για να φέρετε ότι μπορείτε.

Μαζί με το κουτί θα υπάρχει και μία κάλπη για να ρίξει ο καθένας μας ένα συμβολικό ποσό. Με τα χρήματα που θα μαζευτούν θα αγοράσουμε κάτι από τα τόσα πολλά που έχει ανάγκη η Παιδόπολη. Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 9/12. Φέρτε και φίλους, όλοι οι καλοί χωράμε!!!

Ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.