3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2018 στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ) και ο Σκακιστικός Όμιλος «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» προσκαλούν όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν στο «3o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού» που θα γίνει στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Οι αγώνες θα λάβουν μέρος τo Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 από τις 10.00  έως τις 15.00, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας (N.Καζαντζάκη 2, Βούλα). Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές των δημοτικών σχολείων (δημόσιων και ιδιωτικών) αλλά και νηπιαγωγείων και  γυμνασίων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ανά τάξη και όλα τα παιδιά θα παίξουν 7 αγώνες, ανεξαρτήτως του επιπέδου τους και των αποτελεσμάτων που θα φέρουν. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές κάθε τάξης, ενώ θα υπάρξουν προκρίσεις για τα Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού Αττικής.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος γίνεται επίσης με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

Σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου Σ.Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ http://www.lefkippos.gr, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν συμπληρώνονται μέσω της ειδικής φόρμας έως και το βράδυ της Τετάρτης  31 Ιανουαρίου 2018.

Για επιπρόσθετες διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο κ.Βακάκη Παντελή (6976918681).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.