Άλιμος: 16χρονος έδωσε μάχη με ληστή στη μέση του δρόμου!




Έχουν αγριέψει τα πράγματα στους δρόμους με τις επιθέσεις ληστών σε πεζούς. Στις 9 το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, ένας 16χρονος πάλεψε με ένα ληστή που τον χτύπησε προσπαθώντας να του κλέψει το κινητό του.

Η επίθεση έγινε στην οδό Ήρωος Μάτση, στο Άνω Καλαμάκι, την ώρα που ο 16χρονος περπατούσε. Ο άγνωστος που κατά πάσα πιθανότητα είναι χρήστης ναρκωτικών τον πλησίασε και του ζήτησε να του δώσει το κινητό του.

Ο νεαρός αντιστάθηκε και προσπάθησε να φύγει. Ο δράστης του έβαλε τρικλοποδιά τον πέταξε κάτω και τον χτύπησε προσπαθώντας να του αποσπάσει το τηλέφωνο.

Ευτυχώς εμφανίστηκε ένα ΙΧ που οδηγός του κατάλαβε ότι κάτι κακό συνέβαινε. Ο ληστής φοβήθηκε και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Ο 16χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά του δράστη ο οποίος αναζητείται.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.