Ανακαινίζεται το δημοτικό στάδιο Βουλιαγμένης




Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Ανακατασκευή χλοοτάπητα και δικτύων αποστράγγισης στο Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης», προϋπολογισμού 399.909,97 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της Περιφέρειας.

Σκοπός του έργου είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος αποστράγγισης του γηπέδου ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Βουλιαγμένης, στην περιοχή του λόφου Παπαναστασίου, με γνώμονα την ασφάλεια των αθλούμενων. Η κατασκευή νέου αποστραγγιστικού δικτύου θα αποκαταστήσει πλήρως τη λειτουργικότητα του γηπέδου.

Μεταξύ άλλων, το έργο περιλαμβάνει: αποξήλωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα, προμήθεια και τοποθέτηση νέου, διαμόρφωση κλίσεων για την απορροή του επιφανειακού νερού, κατασκευή επιφανειακού αποστραγγιστικού δικτύου και περιμετρικού καναλιού απορροής ομβρίων, κατασκευή εκ νέου δευτερεύοντος και τριτεύοντος συστήματος άρδευσης, εγκατάσταση νέου αντλιοστασίου και υπέργειων δεξαμενών, αποκατάσταση του στίβου περιμετρικά του ποδοσφαιρικού γηπέδου καθώς και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.