Δήμος Αλίμου: Δωρεάν σεμινάρια βασικών αρχών ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών




Ο Δήμος Αλίμου, Η Wayout Adventures, Η lifeguard Hellas και η Oceanman Greece, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια βασικών αρχών ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών.

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι λάτρεις της κολύμβησης ανακαλύπτουν τη μαγεία που κρύβει η κολύμβηση στην ανοικτή θάλασσα. Αναζητούν αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας που δίνει η κολύμβηση στο απέραντο γαλάζιο και την απόλυτη ταύτιση με το φυσικό περιβάλλον που επιτυγχάνεται μέσα από την ιδιαίτερη αυτή δραστηριότητα.

Ωστόσο, η καινούργια αυτή κολυμβητική τάση, μακριά από τις οριοθετημένες γραμμές των κολυμβητηρίων, πρέπει να πλαισιώνεται από την σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση με στόχο την καλλιέργεια κολυμβητικής και αθλητικής παιδείας.

Η Wayout Adventures θέλοντας να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει το κοινό θα διοργανώσει, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου. επιμορφωτικό δωρεάν σεμινάριο με της βασικές αρχές ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους του αθλητές όχι μόνο κολυμβητές αλλά και τριαλλάτης που συμμετέχουν σε αγώνες ανοικτής θάλασσας.

Υπεύθυνοι του εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι Η Wayout Adventures διοργανώτρια του μεγαλύτερου διεθνή αγώνα κολύμβησης Oceanman Greece. Την εκτέλεση θα την αναλάβει η Lifeguard Hellas η οποία είναι και πιστοποιημένη σχολή ναυαγοσωστικής της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής (ILSF). Έχουν διατελέσει υπεύθυνοι ασφαλείας σε διεθνείς αγώνες όπως το Ironman Turkey, καθώς και σε πολλούς αγώνες ανοικτής θάλασσας και τριάθλου στην Ελλάδα.

Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

https://www.wayoutadventures.gr/content/blog/26-dwrean-seminario-basikwn-arxwn-nayagoswstikhs-kai-prwtwn-bohtheiwn

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.