Έχει ο δήμαρχος το τάδε φόρουμ;




Η παρεμβατικότητα της ομάδας “Το Forum των 3Β”, που κοντεύει τα 7.000 μέλη, στα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών είναι αδιαμφισβήτητη.

Το group που διαχειρίζονται ο Δημήτρης Μαλτέζος και η Αθηνά Ζωγράφου, αναδεικνύει προβλήματα που εντοπίζουν οι ίδιοι οι κάτοικοι του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τα οποία τις περισσότερες φορές λύνονται με την παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών. Άρα είναι χρήσιμο για τους πολίτες, γι’ αυτό άλλωστε έχει τόσα πολλά μέλη.

“Είναι του δημάρχου αυτό το φόρουμ το τάδε;” αναρωτήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Κοντονής.

Δονύσης Κοντονής: Aπαντούν από ένα φόρουμ εδώ λες και είναι οι υπηρεσίες του δήμου απαντάει η κυρία τάδε για να μην λέω το όνομα ανεβάστε εδώ στο φόρουμ το τάδε του δημάρχου ξέρω γω τι, το ακριβές σημείο του καθρέπτη, θέλουν να βάλουν καθρέπτη σε κάποιο δρόμο.

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Στο τάδε του δημάρχου τι, στο σπίτι μου, στο αυτοκίνητό μου;

Διονύσης Kοντονής: Όχι, όχι εννοώ το φόρουμ του δημάρχου…

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Α… έχει φόρουμ ο δήμαρχος; Κατά δήλωσή σας…

Διονύσης Κοντονής: Έλα μωρέ εντάξει, άσε με να τελειώσω σε παρακαλώ. Το ακριβές σημείο του καθρέπτη περιγράψτε πως πρέπει να τοποθετηθεί και να ενημερωθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Δηλαδή έχετε κάνει παράρτημα. Πως αυτοί οι άνθρωποι δίνουν εντολές. Δεν πιστεύω εσείς να το έχετε κάνει αλλά κάποιος τους έχει δώσει τον αέρα.

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Όπως σας έχω πει φόρουμ ο δήμαρχος δεν έχει. Ο δήμαρχος έχει την ιστοσελίδα του δήμου, της παράταξης του αν ο οποιοσδήποτε φορέας η οποιαδήποτε παρέα, ομάδα, σύλλογος θέλει να βοηθήσει και να περάσει το τηλέφωνο του αντιδημάρχου ή μιας υπηρεσίας για ένα ζήτημα νομίζω ότι αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν, νομίζω ότι ο καλός μας συνάδελφος ο οποίος έφυγε νωρίς ο Φιλαρετάκος ο Χατζηστεφάνου όταν σαν εντεταλμένος σύμβουλος φρόντιζε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα να εξυπηρετεί πάρα πολύ κόσμο.

Είναι τελικά του δημάρχου το Forum Δημήτρη Mαλτέζο και Αθηνά Ζωγράφου;

Για μια ακόμα φορά, τέθηκε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο το ‘ Forum των 3B…’
Χθες η ερώτηση ήταν ‘αν έχουμε Θεσμικό Ρόλο’ .
Αν και τα έχουμε πει δεκάδες φορές ας το πούμε και άλλη μια….
– όχι δεν έχουμε κανένα Θεσμικό ρόλο
– δεν είμαστε αιρετοί και ούτε θα ξαναβάλουμε υποψηφιότητα (βασικα εγώ… η Αθηνά δεν είχε βάλει ποτέ)
– δεν έχουμε κάνει δουλειές με το Δήμο και ούτε θα κάνουμε (σε αντίθεση με όλους αυτούς που κατά καιρούς μας κάνουν επιθέσεις)
– Δεν ανήκουμε σε καμία παράταξη. Σαν άτομα έχουμε τις επιλογές μας και δεν τις κρύβουμε καθώς δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε κανέναν. Εξάλλου, δεν έχουμε και οποιοδήποτε κίνητρο για να το κάνουμε αυτό… Μια παρέα είμαστε και το Forum είναι Hobby.
– Δεν έχουμε πάρει χρήματα από κανέναν!!!!!
Να απαντήσω λοιπόν στην Ερώτηση ‘Γιατί οι αντιδήμαρχοι συμμετέχουν’. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα πολιτών, σχεδόν 7.000 άτομα. Έχουμε λόγο και έχουμε δύναμη.
Κάποιοι από τους αντιδημάρχους, θέλουν να ακούν και να έρχονται σε επαφή με τον κόσμο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ‘ ακούω τα προβλήματα, τρέχω περισσότερο και … τσαλακώνομαι ΄
Επιλέγουν να ακούνε τον κόσμο και να έχουν τριβή με την καθημερινότητα και τους πολίτες…. (Έχει και τα καλά του και τα κακά του αυτό για έναν αιρετό). Επιλέγουν να μας ακούνε και εμάς μας τιμά και μας δίνει δύναμη, όμως, ως ομάδα πολιτών…
Αν και όταν αλλάξει η Δημοτική Αρχή, το ίδιο θα κάνουμε και με τους επόμενους… Αν θέλουν να συμμετέχουν… Αν δεν θέλουν, ας μη συμμετέχουν.. ( Αν και μια ομάδα 7.000 ατόμων είναι δύσκολο να μη την λαμβάνεις υπόψη σου….) Έχουμε φωνή, έχουμε βήμα και έχουμε δύναμη να διεκδικούμε…
Τόσο Απλά!!!
https://www.facebook.com/groups/596543130471466/

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.