Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Γλυφάδας




Τα νέα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Γλυφάδας, εγκαινιάστηκαν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου. Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και κυρίως στον πρόεδρο του Κέντρου Ορέστη Τσάγκλα, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν για την πρόληψη και για την προαγωγή της ψυχικής υγείας.

“Μέσα στο νέο χώρο που φροντίσαμε να διασφαλίσουμε για το παράρτημα Γλυφάδας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί το έργο αυτό, το οποίο ειδικά στη δύσκολη περίοδο της κρίσης που βιώνουμε, είναι ακόμα πιο σημαντικό.
Ευχαριστούμε όσους αψήφησαν το δυνατό κρύο που είχε σήμερα – και ήταν πολλοί! – και έδωσαν το παρών στα εγκαίνια και στην κοπή της πίτας” είπε ο δήμαρχος Γλυφάδας

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212934621134056&set=a.1084950517769.2014972.1046567687&type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.