Έκλεψαν την αντιπρόεδρο του συλλόγου γυναικών Γλυφάδας με καρκίνο μαστού




Θύμα ληστείας έπεσε σήμερα η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο Μαστού, Μαρία Κορωνέλλου. Είχε βγει για βόλτα με την κόρη της όταν κοντά στα “Δελφίνια” της έκλεψαν την τσάντα η οποία είχε μέσα σημαντικά ιατρικά έγγραφα.

Η αντιδήμαρχος  Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας, Σάσα Πατεράκη (στη φωτογραφία μαζί με τη Μαρία Κωρονέλλου) η οποία είναι πρόεδρος του συλλόγου, δημοσιοποίησε το περιστατικό για να κινητοποιηθεί ο κόσμος και να βρεθούν τα έγγραφα.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΟΝΕΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ .Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΡΩΝΕΛΛΟΥ

Καλησπέρα δυστυχώς η βόλτα μου στην Παραλία Γλυφάδας με την κόρη μου εξελίχθηκε σε θρίλερ καθότι μου έκλεψαν την τσάντα με όλα τα έγγραφα ταυτοποίησής μου, φοιτητικό πάσο, δίπλωμα οδήγησης, ιατρικά έγγραφα πολύ σημαντικά. Το παιδί μου είναι καλά εγώ ακόμη ταραγμένη.Η κλοπή έγινε κοντά στα Δελφίνια και την παραλιακή δανειστική βιβλιοθήκη. Η αστυνομία στη Δούσμανη μου είπε πως συνήθως παίρνουν μόνο τα χρήματα και πετούν εκεί γύρω την τσάντα με τα έγγραφα. Σας παρακαλώ αν κάποιος συμπολίτης κινείται και δει κάτι να μας ενημερώσει ή να τα αφήσει στο αστυνομικό τμήμα της Δούσμανη που είναι ενήμεροι.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΟΝΕΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ. ΠΑΡΑΚΑ…

Publié par Sasa Pateraki sur dimanche 7 Janvier 2018

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.