Γλυφάδα: Ανατίναξαν το ΑΤΜ της Εθνικής στο “Σκλαβενίτη”




Το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται έξω από το σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 174, στη Γλυφάδα έγινε στόχος της συμμορίας που “χτυπά” τις τελευταίες ημέρες στα νότια προάστια.

Οι δράστες διοχέτευσαν αέριο και το ανατίναξαν, προκαλώντας ζημιές, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν τα χρήματα.

Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας ανατίναξαν το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, που βρίσκεται απέναντι από το Yabanaki και έκλεψαν τις κασετίνες οι οποίες περιείχαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι ίδιοι δράστες την ίδια ώρα, ξημερώματα Κυριακής, ανατίναξαν το ΑΤΜ της ΑLPHA BANK, στη λεωφόρο Ποσειδώνος 4, πάλι στη Βάρκιζα, χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν χρήματα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, είχαν ανατινάξει δύο ΑΤΜ της Πειραιώς και της Eurobank, που βρίσκονται έξω από τον «Βασιλόπουλο» στη λεωφόρο Βάρης, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χαρτονομίσματα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.