Hλιούπολη: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το κλάδεμα των ψηλών δένδρων




Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι από τις 15 Ιανουαρίου 2018 ξεκίνησαν οι εργασίες για το κλάδεμα των ψηλών δένδρων στην πόλη στο πλαίσιο της ειδικής μέριμνας για την διατήρηση, την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό του πρασίνου στην Ηλιούπολη.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από τον ευαίσθητο χώρο του Κοιμητηρίου της Ηλιούπολης, όπου πραγματοποιούνται κλαδέματα των κυπαρισσιών και των πεύκων, με την απαιτούμενη προσοχή και με ιδιαίτερους χειρισμούς.

Θα συνεχιστούν σε σε πλατείες, νησίδες και κοινόχρηστους χώρους.

Το κλάδεμα γίνεται σύμφωνα με τη σχετική μελέτη που εκπόνησε το Τμήμα Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο – πιστοποιημένο συνεργείο για ασφαλή εργασία σε ύψος, με ειδικό εξοπλισμό για την προστασία των εργαζομένων σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.