Η Ρένα Δούρου στο παρκέ με τη φανέλα του Θουκυδίδη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η πολύωρη παραμονή της Ρένας Δούρου στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου, επιβεβαίωσε τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη.

Όχι μόνο παρακολούθησε όλες τις εκδηλώσεις των εγκαινίων αλλά στο τέλος έπαιξε και μπάσκετ φορώντας τη φανέλα του δήμου Αλίμου που είχε τον Θουκυδίδη μπροστά και πίσω έγραφε το όνομά της.

Στον “αγώνα” πήραν μέρος ο Ανδρέας Κονδύλης, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης και οι προπονητές των ομάδων μπάσκετ του Αλίμου. Ο Χρήστος Καπάταης που ήταν αντίπαλος με την περιφερειάρχη, βρέθηκε κάποια στιγμή πεσμένος στο παρκέ. Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο η Ρένα Δούρου που γράφει στη σελίδα της στο facebook:

Χτες είχαμε την ευκαιρία του παρκέ στο ανακαινισμένο κλειστό του Αλίμου.
Οι φωτογραφίες και το βίντεο εσκεμμένα θολές, γιατί παίξαμε για τη μπλούζα του Θουκυδίδη και μόνο.
Αλλιώς θα έπρεπε να σχολιάσω ποιοι δεν μπόρεσαν να «σταυρώσουν» πόντο και ποιοι μπέρδεψαν το παρκέ με πίστα πάγου.
Δεν λέω και «του χρόνου», γιατί θα δυσκολευτούν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση, ακόμη κι εάν κάποιες ξαναπαίξουν με τακούνια για να τους διευκολύνουν.

ΦΩΤΟ: panagos tsantilas

Χτες είχαμε την ευκαιρία του παρκέ στο ανακαινισμένο κλειστό του Αλίμου. Οι φωτογραφίες και το βίντεο εσκεμμένα θολές, …

Publié par Rena Dourou sur vendredi 26 Janvier 2018

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

 

 

 

“Ότι περνάει από το χέρι μας η Περιφέρεια θα το κάνει”

Ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης, αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη και για το έργα ασφαλτόστρωσης της λεωφόρου Αλίμου και δεκάδων άλλων δρόμων της πόλης προϋπολογισμού 2.971.850 ευρώ  και για τα αντιπλημμυρικά της Κανάρη προϋπολογισμού 6 εκατομμυρίων.

“Υπάρχει ένα πρόγραμμα εκτελεστέων έργων στο δήμο σας αρκετά μεγάλο και ελπίζουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας να τα χαρούμε όλοι” είπε ο Χρήστος Καπάταης.

 

“Η γειτονιά μας ο Άλιμος αγαπά τον Αθλητισμό”

Ο δήμαρχος Αλίμου είπε ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου, βασική μέριμνα της δημοτικής αρχής είναι η φροντίδα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

“Η άθληση είναι κοινωνικό δικαίωμα είναι πολιτισμός είναι ποιότητα ζωής και όλοι πρέπει να έχουν αυτό το δικαίωμα” είπε Ανδρέας Κπνδύλης.

“Είναι χρέος μας να προσφέρουμε τέτοιους χώρους σε όλους τους πολίτες και ειδικά στη νεολαία. Η γειτονιά μας ο Άλιμος αγαπάει τον αθλητισμό.

Το αποδεικνύουν καθημερινά οι σύλλογοι και οι νέοι μας που αθλούνται και διακρίνονται.

Και εμείς δεν θα σταματήσουμε την προσπάθειά μας για σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ευχαριστώ την περιφερειάρχη αρχή και την Ρένα Δούρου που δίνει τον αγώνα της με πολύ επάρκεια, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα και είναι στο πλευρό μας”

ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ

ΒΡAΒΕΥΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΑΤΑΗ

H EΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΦΩΝ

 

 

Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 

 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο μουσικό σχολείο Αλίμου που συνόδευσε live τη χορογραφία μας,στα εγκαίνια του κλειστού μας γυμ…

Publié par Depy Tzelepi sur samedi 27 Janvier 2018

 

Η ROCK BAND TOY ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΙΘΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΑΦΗ

 

 

 

Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΤΟΥ ΘΟΠΠΑ

 

 

 

ΟΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

 

 

 

 

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΠΑΤΑΤΑΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΙΡΗ ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΨΟΓΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΦΩΤΟ:panagos tsantilas
ΦΩΤΟ:panagos tsantilas
ΦΩΤΟ:panagos tsantilas
ΦΩΤΟ:panagos tsantilas

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.